4 λάθος τρόποι που φτιάχνεις τα μαλλιά σου και σε μεγαλώνουν!
Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να χτενίζεις τα μαλλιά σου και να μεγαλώνεις τον εαυτό σου! Δες τι πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε!

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να χτενίσεις με κάποιο τρόπο τα μαλλιά σου και να μεγαλοδείχνεις! Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Θα σου πούμε αμέσως!

Δίνεις πολύ όγκο στα μαλλιά σου 

Το χτένισμα – νύφη δεν είναι ωραίο ούτε στις νύφες! Όσο πιο απλά και λιτά αφήνεις τα μαλλιά σου, τόσο το καλύτερο. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι αυτή που κάνει το κλασικό χτένισμα με τον όγκο είναι η γιαγιά σου.

Είναι πολύ μακριά

Τα μακριά και ίσια μαλλιά ξέρουμε ότι είναι το όνειρο κάθε κοπέλας ωστόσο εάν δεν έχουν κάποιο styling μπορεί να σε μεγαλοδείχνουν με άσχημο τρόπο. Το θέμα είναι να τους δώσεις ένα style και να διατηρήσεις το μήκος τους.

Έχουν πολλά επίπεδα

Αυτό είναι το αντίθετο με το προηγούμενο. Είπαμε να δώσεις style αλλά μη το παρακάνεις. Τα πολλά επίπεδα ειδικά στα κοντά μαλλιά απλά δεν έχουν νόημα. Αντίθετα στα μακριά μπορεί να είναι αρκετά γοητευτικά!

Πολύ μουντό χρώμα

Εάν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου, μην επιλέξεις ένα μουντό και άκομψο χρώμα. Επέλεξε καλύτερα μια ζεστή απόχρωση, πιο παιχνιδιάρικη και σίγουρα πιο νεανική

Στη τελική ξέρεις κάτι; Κάντο ακριβώς όπως η Jennifer Lopez! Άνισα, μακριά μαλλιά, χωρίς όγκο, σχεδόν “φυσικά” αφημένα, με έντονο παιχνιδιάρικο χρώμα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;