Μήπως το σεξ τελικά βλάπτει την υγεία; (Έρευνα)
Τα αποτελέσματα νέας έρευνας σχετικά με το σεξ έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω!

couples-passionately-kissing-ben-lamberty-3-5875dfd75200c__880

Τα αποτελέσματα νέας έρευνας σχετικά με το σεξ έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω!

Να κάτι που δεν περίμενες ποτέ να ακούσεις! Άκουγες πως το σεξ κάνει καλό στην υγεία, άκουγες πως μας κάνει καλό να κάνουμε και μπράβο και ζήτω…όμως τώρα τι έγινε;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το σεξ -όσο σοκαριστικό και αν ακουστεί- αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μειώνει τα χρόνια ζωής μας.

Ναι. Το να απέχεις από το σεξ μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν Βρετανοί επιστήμονες.

Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες βασίζουν αυτήν την άποψη στις ηλικίες που φτάνουν οι καλόγριες σε σχέση με εμάς τους υπόλοιπους αλλά και στην αντοχή του ανοσοποιητικού τους.

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ αναφέρουν πως οι σκώληκες με την ονομασία «mealworm beetles» έχουν περισσότερα χρόνια ζωής όταν ζευγαρώνουν λιγότερες φορές από εκείνους που ζευγαρώνουν συχνά.

Κατά την διάρκεια του σεξ, ο οργανισμός μας απελευθερώνει ορμόνες που ευθύνονται για την παραγωγή ωαρίων και σπέρματος. Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει αρνητικές επιδράσεις για το ανοσοποιητικό μας σύστημα καθώς κάνει τον οργανισμό ευάλωτο.

Αν και οι πιθανότητες λένε πως δεν είναι απαραίτητο πως ό,τι ισχύει για τους σκώληκες θα ισχύει και για τον άνθρωπο, ο δόκτωρ Michael Siva- Jothey θεωρεί πως θα μπορούσε.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Οι καλόγριες ζουν περισσότερο σε σύγκριση με τις γυναίκες που έχουν παιδιά. Τα σκαθάρια που ζευγαρώνουν πεθαίνουν νωρίτερα από τα σκαθάρια που δεν ζευγαρώνουν».

Η συγκεκριμένη έρευνα έρχεται να “χτυπήσει” με επιστημονικά τεκμήρια δεκάδες άλλες έρευνες που συνέδεαν το σεξ με την μακροζωία. Περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε λοιπόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;