Κρυώνεις; 3 τροφές που αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος!
Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει τόσο κρύο σε σχέση με άλλες χώρες αλλά αυτό δε σημαίνει πώς εμείς δε κρυώνουμε...ό,τι και να λένε οι Locomondo.

8

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει τόσο κρύο σε σχέση με άλλες χώρες αλλά αυτό δε σημαίνει πώς εμείς δε κρυώνουμε…ό,τι και να λένε οι Locomondo.

Ψάξαμε και βρήκαμε 3 τροφές που και καλά αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος με φυσικό τρόπο και μπορεί να μας βοηθήσουν να μη κρυώνουμε τόσο.

Ή τέλος πάντων έτσι λένε στο rd.com.

 

Τζίντζερ (πιπερόριζα)

Το τζίντζερ παίρνει την πικάντικη γεύση του και τη θερμογενετική του ιδιότητα από το συνδυασμό δύο χημικών ενώσεων: της ζιγγίβερης και της σογκαόλης.

Το τζίντζερ ανάμεσα σε άλλα ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους και τα πεπτικά προβλήματα.

Ωστόσο όσον αφορά το θέμα μας εάν συνδυαστεί με τσάι μπορεί να βοηθήσει πολύ!

Πράσινο τσάι

Μια ζεστή κούπα πράσινο τσάι θα σας ζεστάνει ΚΑΙ θα σας ανεβάσει τη διάθεση διότι εκτός από την καφεϊνη έχει και θερμογόνες ιδιότητες.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μπορεί να είναι υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (μια κουταλιά σούπας περιέχει 117 θερμίδες και 13,6 γραμμάρια λίπους) αλλά ό,τι έχει είναι πολύτιμο για την υγεία μας.

Μπορεί να βοηθήσει στη ταχύτερη επούλωση τραυμάτων, γενικότερα στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μέχρι και την απώλεια βάρους.

Όσον αφορά το θέμα μας, ναι έχει και θερμογόνες ιδιότητες.

 

Άλλες τροφές που μπορεί να μας κρατήσουν ζεστούς (όχι όμως τόσο ευεργετικές όσο οι παραπάνω) είναι οι ξηροί καρποί, σούπες, μπαχαρικά, σουσάμι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;