Η κοπέλα που σταμάτησε να λούζεται όταν πέθανε ο Kobain & άλλα κάλτ βίντεο!
Το να τελειοποιήσεις την τέχνη του "σκαψίματος" του Youtube είναι μεγάλη υπόθεση, και η μεγαλύτερη επιβράβευση που προσφέρει είναι η ανάδυση τέτοιων βίντεο στην οθόνη σου. Προσοχή, θα συναντήσεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδει!

κάλτ ντοκιμαντέρ

Το να τελειοποιήσεις την τέχνη του “σκαψίματος” του Youtube είναι μεγάλη υπόθεση, και η μεγαλύτερη επιβράβευση που προσφέρει είναι η ανάδυση τέτοιων βίντεο στην οθόνη σου. Προσοχή, θα συναντήσεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδει!

Με τόσα δισεκατομμύρια βίντεο να ανεβαίνουν κάθε μέρα στην ιστοσελίδα του Youtube είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρεις να βρεις τέτοιο υλικό. Ειδικά αν “σκάβεις” σε θεματικές όπως το κάλτ και ντοκιμαντέρ που ψάχναμε εμείς.

Dirty Girls (1996) – Michael Lucid

Ένα βίντεο αφιερωμένο στις κοπέλες που φημίζονται για την ιδιαίτερα κακή υγιεινή τους. “Αυτή είναι η κοπέλα που δεν έχει κάνει ντους απο την μέρα που πέθανε ο Kurt Kobain” λένε οι συμμαθητές των “βρώμικων κοριτσιών”, Χάρπερ και Άμπερ, δείχνοντας τες.

Οι δυο πάνκ φεμινίστριες αντιμετωπίζουν καθημερινές επιθέσεις απο τραμπούκους κατα την διάρκεια του αγώνα που δίνουν μπροστά στην κάμερα, το 1996. Το video ανέβηκε ο 2013 και έγινε viral ενώ η αυτοπεποίθηση τους στον σκοπό τους συνεχίζει να εμπνέει γενιές αντιφρονούντων!

Sugar Coated (2013) – 72U

Μια μόδα που προέρχεται απο το Τόκιο και ονομάζεται “Lolita” καταλαμβάνει τους δρόμους του Λος Άντζελες. Το στυλ συνδυάζει χαριτωμένα ρούχα και μακιγιάζ, ψεύτικες βλεφαρίδες και φουντωτές φούστες!

 

Lift (2001) – Marc Isaacs

A more personal twist on the elevator pitch, director Marc Isaacs set up shop in a tower block lift to meet the people who live there. At first, they side-eye the weirdo pointing his camera at them in such close quarters; but as the tape rolls and the residents realise he ain’t going nowhere, they begin to warm up to him, bring him food and spill their intimate secrets.

Florida Man (2015) – Sean Dunne

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ένα ντοκιμαντέρ για τα πιο “άκυρα” άτομα που συναντάει κανείς στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ. Πρακτικά είναι 45 λεπτά στους δρόμους της πολιτείας, ακολουθώντας τις πιο περίεργες προσωπικότητες που μπορείς να φανταστείς!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;