[Σεμινάριο] Βιωματικό εργαστήριο:  Μάθε τους παράγοντες επιτυχίας μιας ομάδας!
Ένα βιωματικό εργαστήριο που θα σε βοηθήσει να μάθεις να λειτουργείς σε μια ομάδα αλλά και να την οδηγήσεις στην επιτυχία!

Teamwork-640x481

Ένα βιωματικό εργαστήριο που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να μάθεις να λειτουργείς σε μια ομάδα αλλά και να την οδηγήσεις στην επιτυχία!

Ένα πρωτοποριακό, βιωματικό, μονοήμερο εργαστήριο, με τους συμμετέχοντες να δουλεύουν ομαδικά σε διαδοχικές δραστηριότητες / «προκλήσεις».
Απευθύνεται σε άτομα που ηγούνται ομάδων.

Αρχικό κόστος μονοήμερης εκπαίδευσης: 230€

Έκπτωση για φοιτητές & άνεργους: 92€
Δήλωσε ενδιαφέρον στη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου!

Η κάθε πρόκληση είναι σχεδιασμένη να δώσει βιωματική κατανόηση στις ικανότητες διαχείρισης καθενός από τους  4 παράγοντες επιτυχίας της ομάδας.

Σύστημα bonus: Η κάθε ομάδα και ο κάθε συμμετέχοντας ξεχωριστά συλλέγουν πόντους από τις διαδοχικές δραστηριότητες. Υπάρχει team coaching για την επιτόπου βελτίωση της κάθε ομάδας για την επόμενη δραστηριότητα.

Πρόκληση 1: Τι κάνει μια ομάδα

Οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας . Oι συμμετέχοντες κατανοούν & ξεκαθαρίζουν με βιωματικό τρόπο ότι δεν μπορούν να δουν σε χρόνια δουλειάς σε ομάδες. Τα 4 στοιχεία που δένουν ή διαλύουν οποιαδήποτε ομάδα. Έξτρα μπόνους: Ο κάθε συμμετέχοντας θα κατανοήσει τον προγραμματισμό που του έχει γίνει από το περιβάλλον ώστε να αντιλαμβάνεται μόνο ότι πληροφορίες έχει συνηθίσει, αγνοώντας τις σκέψεις “outside the box”.

Πρόκληση 2: Στόχοι

ΙΒΜ 8:00 am. Ο Λου Γκερινγ Α.Κ.Α Mr Cookie ΙΒΜ CEO έχει έναν αλάνθαστο τρόπο να καταλάβει
πόσο καλά λειτουργεί η κάθε μια από τις εκατοντάδες – αν όχι χιλιάδες ομάδες – στην εταιρεία του. Το τεστ του ανελκυστήρα. Δίνει την ευκαιρία στον καθένα να δει αν θα κατέληγε στο γραφείο του CEO για κατσάδα ή θα έπαιρνε το πολυπόθητο e-mail με το μήνυμα “τα πας υπέροχα με την ομάδα σου, συνέχισε!”.

Πρόκληση 3: Ταυτότητα, αξίες, επικοινωνία στις ομάδες

Oι συμμετέχοντες μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι να αξιολογούν την ταυτότητα και να επικοινωνούν το όραμα και τις αξίες της ομάδας. Τα στυλό : Προκαταρκτική δραστηριότητα για επικοινωνία ομάδας με χώρο και κίνητρο σε κάθε μέλος να επικοινωνήσει σημαντικά πράγματα και ιδέες (team facilitation skills) με αφορμή μερικά ξεχασμένα στυλό….

Πρόκληση 4: Εστίαση στο αποτέλεσμα , βελτίωση διαδικασιών

Δρώντας σαν ομάδα, οι συμμετέχοντες καλούνται να σώσουν ένα εργοστάσιο από την οικονομική καταστροφή του μεγάλου κράχ του 1910, κατανοώντας & υιοθετώντας την αλλαγή και ανακαλύπτοντας γρήγορα τους νέους τρόπους δουλειάς. Έξτρα μπόνους – το κάθε μέλος ανακαλύπτει και βιώνει τους ρόλους που του ταιριάζουν.

Πρόκληση 5 (wrap up) :Συνεισφορά και κέρδος

Μέσα από μια πρωτοποριακή άσκηση καινοτομίας οι συμμετέχοντες συνεισφέρουν και δοκιμάζουν λύσεις με υποθετικό αντίκτυπο την σωτηρία από την πυρηνική καταστροφή.
Στην τελική δραστηριότητα οι ομάδες θα χρειαστεί να δουλέψουν πάνω ότι έμαθαν μέχρι τώρα σε περιορισμένο χρόνο με περιορισμένους πόρους και να παραδώσουν το «έργο». Όπως ακριβώς γίνεται στον πραγματικό κόσμο αλλά εδώ ο χρόνος είναι συμπυκνωμένος και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα!

 Ο Εισηγητής

Ο Προκόπης Ανδριανός είναι ψυχολόγος με ειδικότητες στην Επιστήμη της Αντίληψης & στην Οργανωτική Ψυχολογία. Έχει υπάρξει ανώτατο στέλεχος αλλά και θεραπευτής ενώ ασχολείται με την καθοδήγηση προς την επιτυχία και την ευτυχία. Η εμπειρία εκπαίδευσης που προσφέρει χαρακτηρίζεται από σκοπό, πρόοδό, πρόκληση & επιβράβευση  με εργαλεία τα παιχνίδια τα πειράματα ψυχολογίας και την μάθηση μέσα από την έκφραση . Έχει ζήσει σε διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετείχε στην συγγραφή δυο επιστημονικών βιβλίων ψυχολογίας,  αλλά και ενός πολύ διαφορετικού μυθιστορήματος!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;