Μάθε τα πάντα για τα ολοκαίνουρια YOGA tablets, μέσα από 10 bullets!
Πρόκειται για τα YOGA Tab 3 8”, YOGA Tab 3 10” και YOGA Tab 3 Prο.

tablet 1

Η ολοκαίνουρια σειρά YOGA tablets κυκλοφόρησε και για -άλλη μία φορά- εντυπωσίασε.

Πρόκειται για τα YOGA Tab 3 8”, YOGA Tab 3 10” και YOGA Tab 3 Prο.

Ποιο είναι όμως το YOGA tablet που ταιριάζει περισσότερο σε σένα;

Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά τους και να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις!

Έχουμε λοιπόν:

  • Καταρχάς, η υπογραφή YOGA σημαίνει ότι διατηρούν τον ξεχωριστό πολυμορφικό σχεδιασμό τους. Έτσι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε τέσσερις διαφορετικές στάσεις όπως φαίνεται στην εικόνα:

neolaia (1)

  • Επίσης διαθέτουν την εκπληκτική τεχνολογία AnyPen. Χάρη στην τεχνολογία AnyPen μπορείς να γράψεις στην οθόνη του tablet σου χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αγώγιμο αντικείμενο! Δοκίμασε το με ένα πιρούνι, ένα κουτάλι…ακόμα και ένα καρότο!! Δες το video και θα καταλάβεις για πόσο έπος μιλάμε:

Πιο συγκεκριμένα για τα YOGA Tab 3 8” και 10”:

  • O στόχος της Lenovo με αυτή τη σειρά tablets είναι να ικανοποιήσει τη βασική ανάγκη του μέσου χρήστη. Ποια είναι αυτή; Η παρακολούθηση video όλων των ειδών. Με αυτή τη λογική τα YOGA Tablets είναι εξοπλισμένα με εφαρμογές video και πολυμέσα  με απαράμιλλες δυνατότητες λειτουργίας χρήσης, ενώ διαθέτουν οθόνη HD display (1,280×800) IPS. Είναι φανερό πως  σχεδιάστηκαν με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να γίνουν τα κορυφαία video tablets, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία multimedia.
  • Επίσης τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπροστινά stereo ηχεία με Dolby Atmos. Σαν να λέμε “φορητά ηχοσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας”!

tablet 2

  • Και φυσικά, το θες συνέχεια μαζί σου! Άρα χρειάζεσαι και μπαταρία που να διαρκεί. Σωστά; Τώρα την έχεις, αφού με μία φόρτιση επιτυγχάνεις αυτονομία για 18 ώρες plus! Ταυτόχρονα υποστηρίζει σύνδεση με 4G και έτσι σου επιτρέπει να είσαι online κάθε στιγμή!
  • Τελευταία παρατήρηση και σημαντικότερη! Οι selfies και οι φωτογραφίες σου θα  είναι πλέον ασυναγώνιστες λόγω της μοναδικής περιστρεφόμενης κάμερας 180 μοιρών που εναλλάσσεται με την πιο απλή κίνησηπου έχεις δει ποτέ!

tablet 3

 

Και συνεχίζουμε στο YOGA Tab 3 Pro, το οποίο φυσικά διαθέτει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα:

  • Το νέο tablet της Lenovo έχει να επιδείξει έναν πολύ αναβαθμισμένο προβολέα, ο οποίος μπορεί πλέον να περιστρέφεται 180 μοίρες, για να προσφέρει ολοζώντανες εικόνες αληθινού μεγέθους και την αίσθηση της «μεγάλης οθόνης» σε έως 70”! Μιλάμε δηλαδή για έναν προτζέκτορα!

tablet 4

Επίσης, στα 299 pixels-ανά-ίντσα, η οθόνη 10.1” QHD (2560×1600) έχει αισθητά καλύτερη ποιότητα και προσφέρει πιο ζεστά χρώματα με την τεχνολογία Smart Display.

  • Video φυσικά, δεν είναι μόνο η εικόνα. Είναι και ο ήχος και το YOGA Tab 3 Pro σου χαρίζει κινηματογραφικό ήχο χωρίς ακουστικά εξαιτίας του ισχυρού ενσωματωμένου soundbar JBL και της τεχνολογίας Dolby Atmos – μία μοναδική και καινοτόμο τεχνολογία για την κατηγορία των tablets. Για να επιτύχεις ακόμα καλύτερη καθαρότητα και ένταση ήχου, το soundbar συνδέεται με 4 μπροστινά ηχεία, τα οποία διαθέτουν την τεχνολογία Wolfson Master Hi-Fi. Αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω, απλά εμπιστεύσου με. Σπέρνουν.
  • Εξωτερικά το YOGA Tab 3 Pro είναι αριστοτεχνικά φτιαγμένο όπως και κάθε YOGA με εκλεκτά υλικά. Το αλουμίνιο για παράδειγμα έρχεται να καλύψει την όψη του, ενώ η πίσω πλευρά είναι σαν δερμάτινη, διατηρώντας έτσι  τον εξαιρετικά κομψό του σχεδιασμό.

tablet 5

  • Λειτουργεί με Smart Window 2.0 για εμπλουτισμένο multitasking. Επιτρέπει έτσι να «τρέχει» μια εφαρμογή στο background όπως επίσης και δύο παράθυρα, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της διάταξης εφαρμογών όπως στο κινητό, για να χωράνε όσα χρειάζεσαι σε μία οθόνη. Email, ειδήσεις, YouTube – τα απολαμβάνεις όλα μαζί και αυτό μετράει πολύ.

Το Lenovo YOGA Tab 3 Pro είναι διαθέσιμο σε Puma Black, ενώ τα YOGA Tab 3 8’’ και 10’’ κυκλοφορούν σε Slate Black.

RS12632_branding_lenovo-logo_lenovologoposred_high_res-page-001 (1)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;