Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ανακοίνωσε ότι ο 6ος τόμος της σειράς του "Game of thrones", το "The Winds of Winter" δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, και πως ακόμη δεν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμος προς έκδοση!

Ο συγγραφέας της δημοφιλούς σειράς βιβλίων, Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ανακοίνωσε ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο του μυθιστορήματος επικής φαντασίας που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.

Για την ακρίβεια ο ίδιος έγραψε στο blog του: “Το “The Winds of Winter” δεν έχουν τελειώσει. Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδες μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (…) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ”.

Βάσει του προγραμματισμού που υπήρχε, ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αναμενόταν να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε “Οι άνεμοι του χειμώνα”, ο 6ος τόμος δηλαδή της σειράς βιβλίων “Ο σιδερένιος θρόνος” στο οποίο βασίζεται και η τηλεοπτική σειρά, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της φετινής χρονιάς.

Προφανώς, λόγω αυτής της καθυστέρησης “Οι άνεμοι του χειμώνα” δεν πρόκειται να εκδοθούν πριν από την προβολή της 6ης σεζόν του “Game of Thrones” τον Απρίλιο, ενώ ακριβής ημερομηνία έκδοσής τους -μέχρι στιγμής- δεν έχει ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα ο Μάρτιν έγραψε: “Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;