Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Παραμονή Χριστουγέννων

tfa_poster_wide_header-1536x864-959818851016

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά

Η απόλυτη διαστημική saga επιστρέφει δριμύτερη. Όλοι γνωρίζαμε ότι η αγορά της Lucasfilm από την Disney το 2012, έναντι 4 δισ. δολαρίων, θα σήμαινε την εκρηκτική αναγέννηση της αγαπημένης sci fi αυτοκρατορίας του «Star Wars». Μία δεκαετία μετά την «Εκδίκηση των Σιθ» έφτασε η στιγμή να ξαναδούμε τους Στορμτρούπερς, τους Τζεντάι, τη νέον λεπίδα του φωτόσπαθου, τον Λιούκ, τον Σόλο, τον Γιόντα και τον Τσίουι στην οθόνη, με λίγα λόγια το φανταστικό κόσμο του μακρινού γαλαξία ο οποίος μετατράπηκε σε παγκόσμιο καλτ φαινόμενο. Ο απόλυτος super geek δεξιοτέχνης Τζέι Τζέι Έιμπραμς («Star Trek», «Lost» ) βρίσκεται στη σκηνοθεσία και την παραγωγή, ενώνοντας την παλιά γενιά (Φορντ, Χάμιλ, Φίσερ ) με τη νέα αρμάδα πρωταγωνιστών, δηλαδή τους Τζον Μπογέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Όσκαρ Άιζακ, Άνταμ Ντράιβερ και άλλους πολλούς. Έτοιμοι για απογείωση;

Διαβάστε την κριτική του Δημήτρης Παπαλόη για το Neolea.gr 

Joy

Στο «Joy», τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη.

Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Point Break

Οι παλμοί ανεβαίνουν και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην περιπέτεια δράσης «Point Break», με πρωταγωνιστή έναν νεαρό πράκτορα του FBI, τον Τζόνι Γιούτα (Λουκ Μπρέισι), ο οποίος εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών που επιδιώκουν την περιπέτεια και τη συγκίνηση, υπό την ηγεσία του χαρισματικού Μπόντι (Έντγκαρ Ραμίρεζ).

Οι υποψίες πέφτουν πάνω τους για μια σειρά εγκλημάτων που διεξάγονται με ιδιαίτερα περίεργους τρόπους. Ζώντας υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας, ο Γιούτα προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι οι αρχιτέκτονες των ασύλληπτων αυτών εγκλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;