CU Φοιτητουρ: Ποια είναι η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί η φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο
Μιλήσαμε με την Εμμανουέλα που πήγε στο #foititour και μας μίλησε για την εμπειρία της αλλά και για την φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο μέχρι στιγμής!

2X6A8148

Μιλήσαμε με την Εμμανουέλα που πήγε στο CU #foititour και μας μίλησε για την εμπειρία της αλλά και για την φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο μέχρι στιγμής!

Γεια σου Εμμανουέλα! Πρωτοετής στο Ηράκλειο;

Ναι!

Και από που είσαι;

Από Καβάλα.

Η σχολή σου;

Διοίκηση Τουριστικών και είναι μια χαρά! Ευτυχώς δεν έχουμε θέματα…

Πώς σου φάνηκε το #foititour;

Πολύ ωραίο και έξυπνο. Σκέψου πως ήρθα σε μία ξένη πόλη, τέρμα μόνη μου και ήταν μία καλή ευκαιρία να δω 3-4 μαγαζάκια που δεν τα είχα δει, αξιοθέατα που δεν ήξερα τι είναι.

Το καλύτερο βέβαια ήταν πως σε ρωτούσαν “τι ψάχνεις;” και είχαν μία απάντηση να σου δώσουν, είτε πρόκειται για μαγαζί, είτε για κάποιο χώρο, είτε για οτιδήποτε. Πολύ χρήσιμο.

Κάτι που σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

Μου έκαναν εντύπωση τα παιδιά που μας έκαναν την ξενάγηση! Ήταν φοβεροί. Είχανε πλάκα, ήξεραν πάρα πολλά για την πόλη και περάσαμε τέλεια, σαν να είμαστε μια παρέα. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.

2X6A7947

Η Φοιτητική ζωή στο Ηράκλειο πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής;

Επιλογές. Έχεις πάρα πολλές επιλογές. Αν είσαι άτομο που θες να βγαίνεις, έχεις τη δυνατότητα. Αν είσαι άτομο που θέλει να πάει κάπου πιο ήσυχα, επίσης. Αν είσαι των πιο παραδοσιακών, επίσης έχεις πολλές επιλογές. Γενικά πάρα πολύ ικανοποιημένη μέχρι στιγμής!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή φοιτητική ζωή!

Ευχαριστώ! Και εσύ καλή συνέχεια! 🙂

Με αφορμή τις ξεναγήσεις που διοργάνωσε το CU για τους πρωτοετείς φοιτητές ετοιμάσαμε αφιερώματα και quizzes γνώσεων με την εμπειρία μας για τη φοιτητική ζωή σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά και από αυτά που είδαμε στα CU Φοιτητούρ!  Δες τα όλα στο #foititour

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;