Εργασία: Επισπεύδονται οι διαδικασίες για 49 προσλήψεις στο Λιμενικό
Διαβάστε αναλυτικές και δείτε αναλυτικά όλη την προκήρυξη!

276 Νέες θέσεις εργασίας στο Λιμενικό

Κατά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ) με τον υπουργό Ναυτιλίας, τέθηκαν διάφορα ζητήματα όπως, μεταξύ άλλων, οι μεταθέσεις του προσωπικού, οι προσλήψεις, η μερική επανεξέταση του Λιμενικού «Καλλικράτη», η επανεξέταση των οργανικών συνθέσεων των λιμενικών Αρχών και υπηρεσιών της περιφέρειας και η αποκατάσταση της οργανικής δύναμης του ΛΣ στα 10.250 άτομα από περίπου 8.000 που είναι σήμερα μετά τις αλλαγές στο οργανόγραμμα.

Σχετικά με τις προσλήψεις ο κ. Δρίτσας φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του ΛΣ ότι θα υπάρξει άμεσα επίσπευση των διαδικασιών για τον διαγωνισμό κατάταξης 49 δοκίμων λιμενοφυλάκων(ανδρών – γυναικών), κάτι που είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2014 και μέχρι σήμερα έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Ο υπουργός σημείωσε πως ο διαγωνισμός αναμένεται να γίνει έως το τέλος του έτους.

Δείτε εδώ την προκήρυξη αναλυτικά – καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται 

Επίσης, θα κινηθούν άμεσα διαδικασίες πρόσληψης 83 επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης δοκίμων υπαξιωματικών έτους 2014 και 69 επιλαχόντων του διαγωνισμού δοκίμων σημαιοφόρων έτους 2014, οι οποίοι έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους. Από τους 69 θα προσληφθούν σε πρώτη φάση 51 επιλαχόντες καθώς τόσες είναι οι κενές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και οι 18 που υπολείπονται θα προσληφθούν σε «δεύτερο» χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;