Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

the-man-from-u-n-c-l-e

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.

Στις αρχές του 1960, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, ο πράκτορας της CIA, Σόλο και ο πράκτορας της KGB, Κουριάκιν, αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη την μακροχρόνια κόντρα τους και αναλαμβάνουν από κοινού μία αποστολή: να σταματήσουν τη διεθνή εγκληματική οργάνωση που έχει ως στόχο την αποσταθεροποίηση της εύθραστης παγκόσμιας ισορροπίας, με τη χρήση πυρηνικών όπλων και πρωτοποριακής τεχνολογίας.

Ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την επικείμενη παγκόσμια καταστροφή είναι ένας Γερμανός επιστήμονας, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται…

Προκειμένου να τον βρουν και να αποτρέψουν τον πυρηνικό όλεθρο, οι δύο πράκτορες, με μοναδικό σύμμαχο την κόρη του, ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο.

Τέλος, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 20 Αυγούστου!

Η Ρίκι και η Ροκ

Η Μέριλ Στριπ υποδύεται μια αμετανόητη ροκού σε ένα ανορθόδοξο οικογενειακό δράμα. Η ρέκορντ γούμαν των Όσκαρ ερμηνεύει την Ρίκι, η οποία έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την οικογένειά της για να ακολουθήσει το rock’n’roll όνειρό της.

Όταν μια ημέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρώην άντρα της, να επιστρέψει σπίτι για να σταθεί στην αποξενωμένη κόρη της Τζούλι που παίρνει διαζύγιο, έρχεται αντιμέτωπη με όλα τα διλήμματα του παρελθόντος.

Ταξίδι στην Αλαμπάμα

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Νικ Νόλτε πρωταγωνιστούν σε ένα μπάντι μούβι που παίρνει τα… βουνά. Ο αειθαλής Ρέντφορντ ερμηνεύει τον συγγραφέα Μπιλ Μπράισον που βγαίνοντας στη σύνταξη, αποφασίζει να περπατήσει το μονοπάτι μήκους 2,200 μιλίων στα Απαλάχια Όρη, μία από τις πιο άγριες και παρθένες ομορφιές της Αμερικής.

Η γαλήνη που τόσο ποθεί να βρει εκεί, όμως, δε θα έρθει ποτέ, αφού στο ταξίδι θα τον συνοδεύσει ο παλιόφιλος φίλος Κατζ (Νικ Νόλτε ), ένας άνθρωπος που πάντοτε κουβαλά μαζί του ένοχα μυστικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;