Color blocking trend: Πώς να το εφαρμόσεις σωστά!
Το color blocking trend συνεχίζει και φέτος να είναι στη μόδα; Ξέρεις όμως πώς να το εφαρμόσεις σωστά και με τρόπο που να σε κολακεύει; Δες εδώ τον πιο πλήρη οδηγό σωστής εφαρμογής του color blocking!

To color blocking trend συνεχίζει δυναμικά και φέτος με την παρουσία του να δίνει χρώμα στη ζωή μας! Και για να είμαστε πιο ακριβείς να δίνει χρώμα στη γκαρνταρόμπα μας! 

Ο πιο classic συνδυασμός του color blocking είναι εκείνος του μαύρου με το άσπρο, που τόσο άντρες όσο και γυναίκες ανέκαθεν προτιμούσαν καθώς αποτελεί έναν εύκολο/ “σιγουράκι” συνδυασμό. Άλλοι χρωματικοί συνδυασμοί της τάσης είναι: πράσινο με κόκκινο, μπλε με πορτοκαλί, αλλά και συνδυασμοί σε κοντινούς τόνους όπως γαλάζιο με σμαραγδί ή ροζ με κόκκινο, για ένα λιγότερο έντονο αποτέλεσμα.

Φυσικά οι γυναίκες μπορείτε να πετύχετε το trend και με την χρήση αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως: χρωματιστά παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα (κυρίως με τα statement κολιέ και σκουλαρίκια). Αγόρια συγγνώμη αλλά εσείς δεν έχετε τέτοιες εναλλακτικές!

Αναγκαστικά θα περιοριστείτε στην εφαρμογή της τάσης στα ρούχα σας.Και επειδή πολλοί μπορεί να “μπλοκάρετε σχετικά με το πώς θα color blockarete” παρακάτω σας έχω συμβουλές σχετικά με τους εφικτούς color blocking συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε.

Μην ξεχνάτε όμως το πιο σημαντικό: καλά είναι τα fashion tips αλλά το πρώτο και κύριο είναι να σας αρέσει και να σας εκφράζει εσάς τους ίδιους το ντύσιμό σας.

Να νιώθετε άνετα με το ντύσιμό σας είναι o “άλφα και ο ωμέγα” κανόνας για να είναι επιτυχημένο. Γιατί αν αρέσει σε εσάς θα το πλασάρετε έτσι ώστε να αρέσει και στους υπόλοιπους!

Ας δούμε τώρα τον Οδηγό για το σωστό Color Blocking:

Color blocking

Συμπληρωματικά χρώματα:
Τα χρώματα που είναι αντίθετα μεταξύ τους στον τροχό των χρωμάτων θεωρούνται πως είναι συμπληρωματικά χρώματα (π.χ. το κόκκινο με το πράσινο). Η υψηλή αντίθεση των συμπληρωματικών χρωμάτων δημιουργεί ένα έντονο/ζωηρό look, ειδικά όταν αυτά επιλέγονται στην πιο έντονη απόχρωση τους. Αυτό το χρωματικό σύνολο πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά ώστε να μη φαντάζει αταίριαστο. Εν ολίγοις είναι για τους πιο τολμηρούς από εσάς που δεν φοβούνται να ταιριάξουν φαινομενικά αταίριαστα χρώματα.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;