Το νέο site της Microsoft που έχει τρελάνει όλο το Internet!

Από neolaia.gr Team 2 Μαΐου 2015

Πρόκειται για το site How-old.net με το οποίο έχει παθιαστεί όλο το Internet, και στο οποίο εισάγοντας μια photo της επιλογής σου, βρίσκει την ηλικία και το φύλο του εικονιζόμενου σε αυτή.

Το «βρίσκει» μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτική έκφραση, καθώς τα αποτελέσματα που δίνει, κυρίως σε επίπεδο ηλικίας, είναι απλώς ξεκαρδιστικά!

Το How-Old.net απέκτησε ήδη και το δικό του hashtag, το #HowOldRobot, και κατάφερε να εθίσει όλους τους χρήστες του Internet χάρη στην εξαιρετικά απλή λειουργία του.

Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν έχει καταλάβει μέχρι στιγμής πώς ακριβώς βγαίνει το αποτέλεσμα σχετικά με την ηλικία, και το φύλο του προσώπου της φωτογραφίας την οποία θα ανεβάσει κάποιος.

Οι κατασκευαστές του site ισχυρίζονται ότι η τόσο άμεση επιτυχία του (έχει ξεκινήσει να λειτουργεί εδώ και μια μέρα μονάχα) οφείλεται στο ότι το συγκεκριμένο site της Microsoft χρησιμοποιεί ένα software ανίχνευσης των χαρακτηριστικών του προσώπου, το οποίο βάσει των χαρακτηριστικών π.χ. των γραμμών ρυτίδων, υπολογίζει την ηλικία του εκάστοτε εικονιζόμενου στη φωτογραφία.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ