ΤΕΙ Αθήνας: Σύγχρονα Χρηματοοικονομικά Μέσα & Οικονομική Πολιτική
Το πρόγραμμα του ΤΕΙ Αθήνας θα ξεκινήσεις στις 17/05 και θα ολοκληρωθεί στις 17/07

icon logo IDBE tei athinas_2_0_1

Η «επενδυτική τραπεζική» είναι ένα αντικείμενο το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει διαφορετικές επιστημονικές προσεγγίσεις. Η σπουδαιότητα του αυξάνεται σε περιόδους κρίσης και έντονης ρευστότητας της αγοράς .
Γνωρίζοντας επομένως κάποιος τις βασικές αρχές που διέπουν αυτό το χώρο, είναι στη συνέχεια ικανός να μπορέσει να κατανοήσει πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι ακόμα και στις καθημερινές μας οικονομικές συναλλαγές.icon logo IDBE tei athinas_2_0_1

Επίσης μπορεί κάποιος να κατανοήσει ομαλότερα τα μακροοικονομικά μοντέλα τα οποία επίσης έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινή μας ζωή και έτσι με αυτό το τρόπο να είναι ικανός να λάβει ορθότερες αποφάσεις. Το πρόγραμμα στοχεύει να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωσή του να είναι σε θέση να κατανοούν επαρκώς τόσο τα όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον αλλά και να είναι σε θέση να λαμβάνουν ορθές αποφάσεις οι οποίες αφορούν την αγορά των σύνθετων επενδυτικών προϊόντων γνωρίζοντας παράλληλα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Το πρόγραμμα στοχεύει μέσω της διάρθρωσης του να απαντήσει σε διαφορετικά αιτήματα που οι ομάδες-στόχος μπορούν να έχουν προσφέροντας όχι μόνο εισαγωγικές γνώσεις αλλά και εμβάθυνση με πρακτική εφαρμογή σε επιλεγμένα θέματα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο Paso.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;