Η απόλυτη σούμα του Game of Thrones πριν την 5η σεζόν!
Λίγο πριν το season premiere για το Game of Thrones σκεφτήκαμε πως μία σούμα για το που μας άφησε, είναι απαραίτητη!

Λίγο πριν το season premiere για το Game of Thrones σκεφτήκαμε πως μία σούμα για το που μας άφησε, είναι απαραίτητη!

Το Game of Thrones είναι στη Nova

Η μάχη για το «σιδερένιο θρόνο» ξεκινάει και πάλι στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Τα κανάλια Novacinema, αλλάζουν και πάλι τα τηλεοπτικά δεδομένα, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μεταδώσουν ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, τον πέμπτο κύκλο της συναρπαστικής επικής σειράς Game of Thrones. Η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειρά θα μεταδίδεται από την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, καθώς και σε primetime προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και NovaGO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν.

Η σειρά Game of Thrones έχει καταστεί ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο και είναι η πιο δημοφιλής στην ιστορία της ΗΒΟ, που έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή και έκτου κύκλου. Η προβολή της άρχισε τον Απρίλιο του 2011 και γνώρισε αμέσως παγκόσμια επιτυχία ενώ σήμερα προβάλλεται σε περισσότερες από 170 χώρες. Βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice and Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και παρουσιάζει τη μάχη που δίνουν 7 βασίλεια για τον θρόνο της ηπείρου του Westeros.

Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι, στο Παιχνίδι του Στέμματος. Την περασμένη χρονιά, το GameofThrones είχε παγκοσμίως τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και ήταν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο Facebook. Την πρεμιέρα του τετάρτου κύκλου, μόνο στην Αμερική παρακολούθησαν, περισσότεροι από 6,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;