Build your Startup Competition
Το Startup Students Tei Amth Community (επιχειρηματική κοινότητα των φοιτητών του ΤΕΙ ΑΜΘ) σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Ιδρύματος διοργανώνει στις 17, 18, 19 Μαρτίου το Build Your Startup competition.

Το Startup Students Tei Amth Community (επιχειρηματική κοινότητα των φοιτητών του ΤΕΙ ΑΜΘ) σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Ιδρύματος διοργανώνει στις 17, 18, 19 Μαρτίου το Build Your Startup competition. To build your startup, είναι ο πρώτος επιχειρηματικός διαγωνισμός για τους φοιτητές του Ιδρύματος και των γύρω περιοχών (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη).

Στόχος του διαγωνισμού είναι να μετατραπούν οι ιδέες των φοιτητών σε νέες startup εταιρείες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ και των γύρω περιοχών (Κομοτηνή, Ξάνθη, Σέρρες, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη). Κάθε φοιτητής μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό είτε με μια επιχειρηματική ιδέα που διαθέτει και θέλει να την μετατρέψει σε μια επιτυχημένη startup, είτε ως μέλος μιας ομάδας που θα σχηματιστεί κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην προώθηση της καινοτομίας, στην προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και στην δημιουργία νέων καινοτόμων startup (νεοφυών) επιχειρήσεων που θα επιλύουν καθημερινά προβλήματα και τέλος θα είναι ικανές να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας στο Ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στη επίσημη ιστοσελίδα μας. http://buildyourstartup.weebly.com/

Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook στη σελίδα
https://www.facebook.com/BuildYourStartupCompetition

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Instagram

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;