Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Ελληνόφωνο Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

Από neolaia.gr Team 17 Φεβρουαρίου 2015

mitropolitiko

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο ανακοινώνει την προσφορά υποτροφιών για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου στο ελληνόφωνο Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία [MA Counselling & Psychotherapy], το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of East London).

Πρόκειται για το μοναδικό ελληνόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (ΜΠΣ) Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα. Το ΜΠΣ οδηγεί σε αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας από το ΣΑΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, ενώ πληροί τις προϋποθέσεις εγγραφής στους σημαντικότερους επαγγελματικούς συλλόγους όπως η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής (ΕΕΣ), η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής και τη Βρετανική Εταιρεία για τη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (BACP).

Το πρόγραμμα καλύπτει το συνθετικό μοντέλο ψυχοθεραπείας, την πιο σύγχρονη τάση στις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις που συνδυάζει ποικιλία τεχνικών (προσωποκεντρική, γνωσιακή, ψυχοδυναμική, Gestalt, υπαρξιακή προσέγγιση) και δίνει τη δυνατότητα αντιμετώπισης ευρύτερου πλαισίου κλινικών περιστατικών, ενώ περιλαμβάνει υποχρεωτική εποπτευόμενη κλινική πρακτική 150 ωρών σε συνεργαζόμενα κλινικά πλαίσια (Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Φορείς, Κέντρα, Δομές, Μονάδες Ψυχικής Υγείας κ.α.).

Το ΜΠΣ απευθύνεται σε ευρεία γκάμα πτυχιούχων και επαγγελματιών, προερχόμενων από τους χώρους των Ανθρωπιστικών – Κοινωνικών Επιστημών και των Επιστημών Υγείας και προσφέρεται με ένα ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους, άτομα με αυξημένες οικογενειακές
υποχρεώσεις και κατοίκους εκτός Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Περιορισμένες Υποτροφίες 30% αποκλειστικά για ενάρξεις Φεβρουαρίου

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας επικοινωνήστε άμεσα με το Admissions Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 210 6199891 [Αθήνα], 210 4121200 [Πειραιά] και 2310 241010 [Θεσσαλονίκη], προκειμένου να εξασφαλίσετε έγκαιρα την υποτροφία σας. Περισσότερες πληροφορίες για το MA Counselling & Psychotherapy μπορείτε να βρείτε στο www.metropolitan.edu.gr.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ