“Δε Variète”: Aπό 31 Ιανουαρίου ως 5 Απριλίου στο The Hub Events

de variete

Σε αυτή την εμφανώς αλλόκοτη στα όρια του ψυχεδελικού νεοελληνική εποχή των κατά παραγγελία και κατά αναλογία “επιστροφών” – που όλο στον δρόμο βρίσκονται αλλά ποτέ στον προορισμό τους δεν φτάνουν – μια καθ’ όλα πραγματική επιστροφή δικαιούται (δε συμφωνείτε;) της καλύτερης δυνατής υποδοχής.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, τους αμέσως ερχόμενους καιρούς μετά την πολιτική πανηγυρική αναγγελία “επιστροφής της ελπίδας” και διαρκούσης της αναμονής άφιξής της που θα είναι (πιστέψτε μας) παρατεταμένη, μια θεατρική περιπλάνηση στους δρόμους της Αθήνας και των αναμενόντων ιθαγενών της δεν μπορεί παρά να είναι αρκούντος θεραπευτική. Ίσως και λυτρωτική για τις αποκαμωμένες ψυχές που χρειάζονται κρίσιμα ζωτικά άλλοθι ώστε ενεργητικά να (μπορούν να) περιμένουν. Όπως και να έχει πολλά υποσχόμενη, μιας και η χάραξη της θεατρικής διαδρομής είναι πληρέστατη, κανένα σημείο αναφοράς από τα κρίσιμα της νεοελληνικής υπαρξιακής σύμβασης δεν εξαιρείται: ταξιτζήδες, κλεπταποδόχοι, πορνοστάρ, υπέρ-πατριώτες, κερατάδες, γουρουνόπουλα, λύκοι, κοκκινοσκουφίτσες, χριστοί, παναγίες, ο θεός (των νεοελλήνων) ο ίδιος ανάμεσα σε ακροβάτες, ζογκλέρ, μάγους και τραγουδιστές.

Κάτι παραπάνω από ασφαλής, κάτι παραπάνω από δοκιμασμένος και ο προορισμός: “Δε Variète”. Επιστρέφει εναρμονισμένος με τις ρέουσες δυναμικές της διαρκούς και διαρκώς ανακυκλούμενης νεοελληνικής πραγματικότητας, σε δικαιωματική συνέχεια των πρώτων sold-out δοκιμαστικών παραστάσεων του “Δε Variète, beta” τον Ιούνιο 2014 και της άκρως επιτυχημένης πορείας του πρώτου μεγάλου κύκλου παραστάσεων από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο’14.

“Δε Variète”: Η πλέον δικαιωματική επιστροφή, ο πλέον δικαιωματικός προορισμός, το πλέον ψαγμένο ζωτικό άλλοθι για όσους αναζητούν στον ψαγμένο τρόπο της τέχνης τα πλέον ψαγμένα ζωτικά άλλοθι για να μπορούν να συνυπάρχουν με τον διαρκώς ανακυκλούμενο και διαρκώς αναμενόμενο προορισμό τους. Από τις 31 Ιανουαρίου υπάρχει, προγραμματισμένο να φτάσει μέχρι και την καρδιά της Άνοιξης, 5 Απριλίου 2015.

Επί του περιεχομένου του: πρόκειται για μια πολύμορφη και ολοκληρωμένη διασκέδαση η οποία με βάση την κωμωδία και τα σατιρικά της κείμενα “παντρεύει” επιπλέον καλλιτεχνικά δρώμενα όπως τρικ μάγων, ζογκλέρ, aerial silks και ξεχωριστές εμφανίσεις από καλεσμένους τραγουδιστές.

Σχεδιαστικά: Ο Μάκης Παπαδημητράτος (Τσίου, Κλέφτες) και ο Αντώνης Τσιοτσίοπουλος (Neon, Σουρελαϊκέν) συναντιούνται και πειραματίζονται στο βαριετέ. Κάθε βραδιά θα είναι μοναδική, διαφορετική από κάθε άλλη, η κάθε παράσταση θα πλαισιώνεται από guest καλεσμένους καλλιτέχνες μουσικούς και τραγουδoποιούς..

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητράτος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Αναστάσης Κολοβός, Καλλιοπη Τζερμανη, Κώστας Φυτίλης και Αθανασια Κουσουλα. Συμμετέχουν: Ο μάγος Κώστας Καρυπίδης, ο ζογκλέρ Pomet και σε Aerial Silks η Τάνια Κοφιάδη.

Σε guest µοναδικές εµφανίσεις εμφανίζονται οι: Φοίβος Δεληβοριάς, Opera Chaotique, Imam Baildi, Lost Bodies, Σπύρος Γραμμένος, Φώτης Σιώτας, George Gaudy, Πέτρος Μάλαμας, Stavros Dadoush, Panu Trio, Jef Maarawi, Mc Yinka, Άννα Γούλα, Tiny Jackal, Puta Volcano, Kandinsky και LosTre και Ρεγγίνα (για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της παράστασης στο Facebook – Δε Variète).

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Μάκης Παπαδημητράτος – Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.
Διευθυνση Παραγωγης & Επικοινωνία: Μαρίτα Γεραρχάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα Boudoir
Φωτισμοί: Κώστας Κωστόπουλος
Ενορχήστρωση: Κώστας Νικολόπουλος
Ηχητική επιμέλεια: Αντρέας Μιχόπουλος – Αντρέας Γκόβας
Χειριστής Κονσόλας: Αντρέας Μιχόπουλος
Παραγωγή: Κωνσταντίνος Πολίτης, The Hub Events

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Ημερομηνίες παραστάσεων:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 21:00 και μέχρι 5 Απριλίου 2015 (εκτός από 7 και 14 Φεβρουαρίου) στο The Hub Events

Ώρες έναρξης: Σάββατο – 21:00 και Κυριακές 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6933 033 983

ή στο: devariete2014@gmail.com

ή σε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook – Δε Variète

Τοποθεσία: The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;