Τελικά ο Van Gogh δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε!

Νέες έρευνες ρίχνουν φως στην πολύκροτη υπόθεση (μόνο κλισέ εισαγωγές σε αστυνομικού τύπου άρθρα)

Ο δρ. Βίνσεντ Ντι Μάιο, ειδικός στα τραύματα από πυροβολισμό, μελέτησε όλα τα στοιχεία από το θάνατο του Βαν Γκογκ και πιστεύει πως είναι απίθανο να αυτοκτόνησε. Την εποχή του θανάτου του, ο γιος του γιατρού του έκανε λόγο για “ένα καφέ και μωβ κύκλο”, γύρω απ’την πληγή. Ο Ντι Μάιο δήλωσε πως “αυτή η αιμορραγία προκαλείται από τον πυροβολισμό και εμφανίζεται συνήθως σε άτομα που ζουν για αρκετή ώρα μετά από αυτόν. Αυτό δε υποδηλώνει σε καμία περίπτωση την απόσταση ή κάποια άλλη συνθήκη για τον πυροβολισμό”.

Ο Ντι Μάιο έκανε άλλη μια σημαντική διευκρίνηση. Η αριστερή πλευρά του Βαν Γκόγκ πυροβολήθηκε από περίστροφο, κάτι που σημαίνει ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι, αλλιώς θα χρειαζόταν κάτι σαν ακροβατικό για να πυροβοληθεί σε εκείνο το σημείο.
Επίσης, αναφέρεται πως αν ο Βαν Γκογκ είχε πυροβολήσει ο ίδιος τον εαυτό του, θα έπρεπε να υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του, κάτι που δεν σημειώθηκε ποτέ από την τότε ιατρική εξέταση.

Τέλος, τη νέα αυτή θεωρία έρχονται να υποστηρίξουν τα ελλειπή στοιχεία για τις αυτοκτονικές τάσεις του Ολλανδού ζωγράφου. Πέραν του ότι δε βρέθηκε κάποιο γράμμα ή σημείωμα, ο Βαν Γκογκ είχε μόλις παραγγείλει νέες μπογιές λίγες μέρες πριν. Επομένως, η θεωρία συνοψίζεται στο ότι ο Βαν Γκογκ δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε όπως όλοι πιστεύουν.

ΥΓ: Κάθε φορά που θα ακούω Βαν Γκονγκ, θα σκέφτομαι το video που έχουμε στον player.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;