Δες ποια ζώδια έχουν καλή αίσθηση του γούστου και ξέρουν να ντύνονται!

Δες ποια ζώδια έχουν καλή αίσθηση του γούστου και ξέρουν να ντύνονται!

Αναμφίβολα, κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να ντύνεται. Κάποιοι άνθρωποι έχουν στιλ, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, διαθέτουν καλή αίσθηση του γούστου και ξέρουν ποια κομμάτια τους κολακεύουν, και υπάρχουν και ορισμένοι που… μένουν στην προσπάθεια!

Δείτε λοιπόν με την βοήθεια της αστρολογίας, ποια ζώδια ξέρουν να ντύνονται, και ποια δεν το πολυκατέχουν το άθλημα!

Κριός

Οι Κριοί διαλέγουν αυθόρμητα τα ρούχα τους γι’ αυτό και οι αγορές τους δεν είναι οι πιο σωστές. Το κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα τους. Άνδρες και γυναίκες αυτού του ζωδίου ντύνονται συντηρητικά με χρώματα όπου δεν τους ταιριάζουν και πολύ. Ίσως γιατί ζητούν να ξεχωρίζουν με αυτό τον τρόπο. Η γυναίκα Κριός είναι πάντα εντυπωσιακή με τα φανταχτερά ρούχα που φορά και τις πιο πολλές φορές τονίζουν τις καμπύλες της.

Ταύρος

Ζητούν και βρίσκουν, ο άνδρας και η γυναίκα του ζωδίου αυτού, την ποιότητα και την κλάση, όμως θα ‘θελαν πολύ να είναι κάποιου επώνυμου οίκου. Κινούνται στα πλαίσια της μόδας και προτιμούν σκέτα κομμάτια και όχι ταγέρ ή σύνολα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν και να προβάλλεται η πολύπλευρη προσωπικότητα τους. Οι άνδρες αναζητούν πάντα την ποιότητα, οι δε γυναίκες ζητούν την κομψότητα ακόμα κι αν δεν είναι το ρούχο ποιοτικά άριστο. Έχουν άριστη ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας και εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά τους θα αγοράσουν τα πιο καινούρια μοντελάκια

Καρκίνος

Έχοντας πολύ ρομαντισμό και συντηρητισμό φορά ρούχα των παλαιότερων εποχών, όμως πολύ αισθηματισμός της Καρκίνου αντανακλάται πάνω στο ντύσιμο της. Ο άνδρας προσαρμόζεται στη μόδα αλλά δεν είναι φίλος του σπορ ντυσίματος. Τείνει προς το συντηρητικό ντύσιμο ακόμα και μέσα στο σπίτι σπανίως θα τους δεις να φοράνε φόρμα.

Λέων

Η κομψότητα χαρακτηρίζει τους Λέοντες και τις Λέαινες. Οι γυναίκες γνωρίζουν πώς θα ντυθούν και θα λάμψουν στις συγκεντρώσεις. Προτιμούν και τα δύο, σπορ και κλασικό. Ακολουθούν τη μόδα λογικά με μικρές προσαρμογές. Όπως οι γυναίκες έτσι και οι άνδρες έχουν το προσωπικό τους στιλ, και στο σπίτι τους παραμένουν κομψοί και καλοντυμένοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;