Doctoranytime.gr: Δωρεάν επισκέψεις για το σακχαρώδη διαβήτη και εξετάσεις σε ειδική τιμή

LOGO2

Το doctoranytime.gr, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το σακχαρώδη διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, αφιερώνει το μήνα Νοέμβριο στην αντιμετώπιση και πρόληψη της πολύ σοβαρής αυτής ασθένειας.

Σύμφωνα  με στοιχεία από τους συνεργαζόμενους γιατρούς του doctoranytime.grπου ειδικεύονται στην πάθηση του σακχαρώδους διαβήτη:

  • 1 στους 10 Έλληνες είναι πάσχων.
  • Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ασυμπτωματικός (ποσοστό 3%-4% δεν γνωρίζει ότι πάσχει καθώς δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα).
  •  Παρουσιάζει αύξηση 3% σε παιδιά και νέους.

Στη νέα καμπάνια του doctoranytime.gr (είχε προηγηθεί η αντίστοιχη του μηνός Οκτωβρίου για τον καρκίνο του μαστού) που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 03/11 έως και τη Παρασκευή 14/11, συνεργαζόμενοι γιατροί και διαγνωστικά κέντρα προσφέρουν, σε όποιον το επιθυμεί, δωρεάν επίσκεψη και αιματολογικές εξετάσεις από 6 ευρώ.

Στη καμπάνια συμμετέχουν ενδοκρινολόγοι,  παθολόγοι, γενικοί ιατροί (ειδικότητες που ασχολούνται με τον σακχαρώδη διαβήτη) και διαγνωστικά κέντρα.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν έως και τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου να κλείσουν το ραντεβού τους online, γρήγορα και απλά μέσω της ειδικής σελίδας που δημιούργησε το doctoranytime για την καμπάνια.

Τι προσφέρεται

Κλείσιμο ραντεβού σε γιατρούς:  Δωρεάν επίσκεψη για το σακχαρώδη διαβήτη (περιλαμβάνει έλεγχο εξετάσεων, διατροφικό πρόγραμμα, συμβουλές για την αντιμετώπιση του).

Διαγνωστικά κέντρα: Πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων για το σακχαρώδη διαβήτη (σάκχαρο & γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη) από 6€.

Σχετικά με το Doctoranytime.gr

Το doctoranytime.gr  ιδρύθηκε το 2012, δημιουργώντας μια καινοτόμο υπηρεσία στον χώρο της υγείας για κλείσιμο τηλεφωνικού ή online ραντεβού  με γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα.

Μέσω του doctoranytime, ο χρήστης μπορεί να δει τις διαθέσιμες ώρες ραντεβού του κάθε γιατρού, βιογραφικό-εμπειρία  καθώς και αντίστοιχη αξιολόγηση  από ασθενείς που έχουν επισκεφθεί τους συγκεκριμένους γιατρούς, μια υπηρεσία που αποτελεί μοναδική καινοτομία στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα. Το doctoranytime.gr έχει ήδη αγκαλιαστεί από χιλιάδες χρήστες (ήδη αριθμεί στην πλατφόρμα του  2500 γιατρούς, 50 διαγνωστικά κέντρα και 60.000 εγγεγραμμένους χρήστες) ενώ έχει  διακριθεί στα e-volution awards 2013 με έπαινο στην κατηγορία των marketplaces  αλλά και στον διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας “i-bank καινοτομία και τεχνολογία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;