Σε πολιτική επιστράτευση οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ

deh

Σε πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ προχωρά η κυβέρνηση, μετά την άρνηση των συνδικαλιστικών σωματείων να συμμορφωθούν με την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε την απεργία τους παράνομη και καταχρηστική. Έτσι, από στιγμή σε στιγμή, αναμένονται τα ατομικά φύλλα στους απεργούς της ΔΕΗ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση προχωρά στο μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης των εργαζομένων και σε επίταξη των υπηρεσιών τους».

Με βάση την χθεσινή απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σήμερα Σάββατο, και αύριο Κυριακή θα παραμείνει ανοιχτό το Εθνικό Τυπογραφείο, προκειμένου να δημοσιευτούν οι μελλοντικές κυβερνητικές αποφάσεις. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της κυβέρνησης, αναμένονται από τη μία οι αντιδράσεις των συνδικαλιστικών σωματείων, και αφετέρου η διαδικασία της επίδοσης των ατομικών φύλλων πορείας προς τους εργαζομένους…

Την ίδια στιγμή σε ετοιμότητα βρίσκονται εισαγγελείς και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν καταλήψεις, ή άλλες δυναμικές μορφές κινητοποιήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;