8 πράγματα που κάνεις, για τα οποία δεν πρέπει να απολογηθείς ποτέ!

blackandwhitecarcouplemanphotographyvintage-a468501ef88f8a7ee9a12e88817eac08_h2

Προφανώς, είναι βασικό να απολογείσαι για όσα πράγματα κάνεις λάθος. Αν για παράδειγμα φωνάξεις άδικα στον σύντροφό σου ή ξεχάσεις τα γενέθλια της κολλητής σου, τότε βεβαίως και οφείλεις ένα “συγγνώμη”. Πολλοί από εμάς όμως, λέμε συχνά αυτή τη λέξη μετάνοιας για πράγματα που δεν είναι αποκλειστικά δικό μας λάθος και φέρνουμε τον εαυτό μας σε παθητική στάση.

Εμείς λοιπόν βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε εν συνεχεία τα 8 πράγματα που κάνεις συχνά, για τα οποία όμως δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να απολογηθείς! Και να θυμάσαι πάντα την συγγνώμη σου να την δίνεις σε όσους την αξίζουν, και όχι σε όσους την απαιτούν…

1. Όταν κάποιος πέφτει πάνω σου στον δρόμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει συμβεί αυτό. Όμως, εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, ο άλλος πρέπει να σου ζητήσει συγγνώμη που έπεσε πάνω σου, όχι εσύ. Δεν φτάνει δηλαδή που είναι στραβάδι, θα του δώσουμε και δίκιο κιόλας; Ακούς εκεί…

2. Για την εμφάνισή σου.

Καταρχήν, γιατί πρέπει να δίνεις κάθε ώρα και στιγμή λογαριασμό για την εμφάνισή σου; Και κατ’ επέκταση, από πότε έχει γίνει απαραίτητο τα μαλλιά σου, το ντύσιμο και το make up σου να δείχνουν άψογα όλες τις ώρες της μέρας; Υπάρχουν και άλλα, πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σε ενδιαφέρουν στην καθημερινότητά σου. Άσε τον κόσμο να μιλάει. Να θυμάσαι πως όσοι σχολιάζουν, δεν έχουν προσωπική ζωή, ή έχουν και είναι ανούσια, οπότε και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων! Αυτό είναι νόμος…

3. Επειδή κέρδισες τους φίλους σου στο Scramblr, στο Jenga, στη Monopoly.

Μην απολογείσαι επειδή είσαι κάπου καλύτερος. Δέξου τη νίκη σου, και απόλαυσε τις προσφορές που αυτή σου παρέχει.

4. Αν οι καλεσμένοι σου δεν ενθουσιαστούν με το γλυκό που έφτιαξες τα χεράκια σου.

Δεν πειράζει ρε παιδί μου, δεν χάλασε και ο κόσμος! Ας φτιάξουν αυτοί γλυκάκι την επόμενη φορά.

5. Το να ζητήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Είναι κατανοητό, βασικό και καθόλου εγωιστικό το να κοιτάξεις και λίγο εσένα. Με το να δίνεις συνέχεια και να παρέχεις, κάποια στιγμή κουράζει και σίγουρα σε αποδυναμώνει… Βρες λοιπόν λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνε κάτι που σε ευχαριστεί και μην απολογείσαι πουθενά!

6. Μην μετανιώνεις που έχεις διαφορετική άποψη από κάποιον και την εκφράζεις ανοιχτά.

Όσο λες τη γνώμη σου με σεβασμό προς τον άλλον, έχεις κάθε δικαίωμα να την εκφράσεις χωρίς ενοχές και κυρίως χωρίς τη λέξη “συγγνώμη” στην τοποθέτησή σου. Υποστήριξε τα λεγόμενά σου, και δείξε σιγουριά και αποφασιστικότητα για τις θέσεις σου.

7. Το να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να κάνετε μια ερωτική στάση που για εκείνον δεν είναι και η καλύτερη, αλλά για σένα είναι η λύση του οργασμού.

Μην ξεχνάς ότι και εσύ έχεις δικαιώματα στο κρεβάτι, πέρα από υποχρεώσεις, και ότι πρόκειται για μια σχέση ανταπόδοσης… Πράγμα που σημαίνει, ότι θα δώσεις, αλλά και θα πάρεις!

8. Το να κλαις.

Τρέχεις να μαζέψεις τα δάκρυά σου, επειδή κάποιος σε βλέπει; Μην απολογηθείς. Είναι δικαίωμά σου. Δικά σου είναι τα δάκρυα και όποτε θες κλαις. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά πρέπει να δίνουμε αναφορά για γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις. Κλάψε και μην υπολογίζεις κανέναν. Τελεία και παύλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;