Πέτρος Τατσόπουλος: Μάγκας ο Πύρρος Δήμας!

 

Ως συνειδητοποιημένο και ενεργό δημοκράτη χαρακτήρισε τον Πύρρο Δήμα ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την αποσόβηση της επίθεσης Μίχου εναντίον του την τελευταία στιγμή, καθώς ο Βουλευτής της Χρυσής ανέκρουσε… πρύμναν όταν είδε το «βουνό» της άρσης βαρών να τον νουθετεί…

«Τον Πύρρο Δήμα τον σέβομαι και τον αγαπώ πολύ. Και τον ευχαριστώ για την παρέμβασή του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είχα φάει ξύλο» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, για την παρολίγον επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου εναντίον του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό πρωινό του Σκάι.

Χθες, άλλωστε μετά το επεισόδιο ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας σε ανάρτηση του στο facebook είπε για το επεισόδιο ότι «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμια απειλή. Γιαυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας έλληνας και κανένα ελληνόπουλο.

Μεγάλωσα σ’ ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Εμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;