Θεέ μου τι σου κάναμε: Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για όλη την οικογένεια!

Μια οικογένεια, φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών (τουλάχιστον για τα μάτια της συντηρητικής-κλειστής κοινωνίας τους), αυτή του Κλοντ και της Μαρί, ανέθρεψε τέσσερις κορασίδες με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό «Γαλλικό Όνειρο». Και, εντάξει, αν αυτό δε μπορεί να εφαρμοστεί και για τις τέσσερις κόρες, τουλάχιστον ας καταφέρει να το πετύχει η μία από αυτές, προκειμένου να δώσει στην οικογένεια Βερνέιγ το πολυπόθητο άλλοθι στη σημαντικότατη κατηγορία: «Τι θα πει η κοινωνία»!
Η ταινία «Θεέ μου τι Σου Κάναμε;» αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς, στη Γαλλία, και κατάφερε, μέχρι σήμερα, να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια εισιτήρια στις γαλλικές αίθουσες.

Ωστόσο το πιο σημαντικό και σπουδαίο επίτευγμά της – εκείνο που την καθιστά ταινία φαινόμενο για το γαλλικό box office – είναι ότι έχει καταφέρει να αυξήσει, από εβδομάδα σε εβδομάδα, τον αριθμό των θεατών που σπεύδουν στα σινεμά για να παρακολουθήσουν την ταινία-έκπληξη.

Οι ανεπανάληπτες οικογενειακές καταστάσεις και οι ευαίσθητες κωμικές του ατάκες που ακροβατούν ανάμεσα στο politically incorrect και το εξωφρενικά ακομπλεξάριστα χιούμορ, όχι μόνο κατάφεραν να αφυπνίσουν τους Γάλλους θεατές και να τους ξαναβάλουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά τόλμησαν να επαναφέρουν την κουβέντα, γύρω από τη μοναδική κινηματογραφική κουλτούρα του πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος της σύγχρονης Ευρώπης, σε μια εποχή που το πολιτικό κλίμα δείχνει ανησυχητικά τεταμένο και εύθραυστο.

Τέλος η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου.

Σκηνοθεσία

ΦιλίπΝτεΣοβερόν

Σενάριο

ΦιλίπΝτεΣοβερόν

ΓκιΛοράν

Παραγωγή

ΡομάνΡοιτμάν

Ηθοποιοί

ΚριστιάνΚλαβιέ

ΣαντάλΛομπί

ΦρεντρίκΜπελ

ΕλοντίΦοντάν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;