Μήπως οι εκλογές επηρεάζουν το σεξ;

tumblr_mnmpm0Lks11srr1ooo1_400

Οι κάλπες αγαπητοί μου φίλοι, δεν φαίνεται να επηρεάζουν μόνο τους υποψηφίους και τα κόμματα, αλλά και τις επιδόσεις των ψηφοφόρων στο κρεβάτι!

Συγκεκριμένα, όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, και με αποκορύφωμα την μέρα της εκλογικής διαδικασίας, οι ερευνητές διαπίστωσαν μια αύξηση στα επίπεδα της τεστοστερόνης των εκλογέων, της ορμόνης που αυξάνει την σεξουαλικότητα. Αντίθετα, οι ορμόνες των γυναικών δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε, ότι όταν γνωστοποιείται ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης, οι ψηφοφόροι αναζητούν τη σεξουαλική ικανοποίηση συχνά μέσω της πορνογραφίας! Αξιοποιώντας το Google Trends, οι ερευνητές κατέγραψαν μία αύξηση στις αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, από όσους ψήφισαν τους κερδισμένους των εκλογών…

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα Πανεπιστήμια του Duke και Michigan τεκμηρίωσε, πως οι άνδρες ψηφοφόροι, των οποίων η παράταξη υπέστη εκλογική ήττα, παρουσίασαν σημαντική πτώση των επιπέδων της τεστοστερόνης, σε λιγότερο από μία ώρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Ωστόσο, οι εκλογές φαίνεται πως επιφέρουν και έντονη ψυχολογική φόρτιση.

Συγκεκριμένα, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Χάιφα και του Πανεπιστημίου Ben-Gurion στο Ισραήλ, διαπίστωσαν υψηλά επίπεδα της ορμόνης κορτιζόλης σε ψηφοφόρους, λίγο πριν εκείνοι ψηφίσουν.

Όπως εξηγούν, το βάρος της επικείμενης επιλογής μπορεί να είναι ένα αγχωτικό γεγονός για ορισμένους ψηφοφόρους, ενώ αυτή η έντονη συναισθηματική αντίδραση μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά την τελική απόφαση.

Μετά από όλες τις έρευνες και τα σχετικά δεδομένα τους, κατάλαβα το λόγο που οι γείτονες τις τελευταίες μέρες το “τερμάτισαν” στο κρεβάτι (εβδομάδες εκλογών έχουμε)… Κυριακή όμως αύριο παιδιά, ημέρα Ευρωεκλογών, οπότε ετοιμαστείτε για “άγριες” καταστάσεις από τους μελλοντικούς νικητές, όποιοι και να είναι αυτοί. Η τεστοστερόνη τους θα βρίσκεται στα ύψη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;