Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 15 Μαΐου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 15 Μαΐου

Δείτε παρακάτω όλες τι πληροφορίες και τα τρέιλερ των δυο καινούργιων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου.

Godzilla

Μία επική αναγέννηση του πασίγνωστου Γκοτζίλα. Σε αυτή η θεαματική περιπέτεια συναντάμε το πιο διάσημο Καϊτζού (τέρας στα Γιαπωνέζικα) του κόσμου ενάντια σε τρομερά τέρατα που απειλούν την ύπαρξη μας, δημιουργημένα από την αλαζονεία της ανθρώπινης επιστήμης.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Γκάρεθ Έντουαρντς ενώ πρωταγωνιστούν οι: Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Ζιλιέτ Μπινός, Σάλι Χόκινς

Ο Σωσίας

Ο ανατρεπτικός Βρετανός τηλεοπτικός κωμικός του «The IT Crowd», αλλά κι επιτυχημένος κινηματογραφικός σκηνοθέτης με το πολυβραβευμένο «Submarine», διασκευάζει τον «Σωσία» του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι, σε σενάριο που έγραψε παρέα με τον αδελφό του Χάρμονι Κορίν, Αβι. Συγκεντρώνοντας μπροστά στην κάμερά του ό,τι πιο καινοτόμο κι ενδιαφέρον από τη νέα γενιά ηθοποιών – ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ του «Social Network» και του «Now You See Me» και η Μία Γουασικόφσκα της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» και του «Stoker» – ο Αϊογουάντι εκσυγχρονίζει το σκοτεινό κόσμο του Ντοστογιέφσκι κι ετοιμάζεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των διεθνών φεστιβάλ και των θεατών τη χρονιά που έρχεται.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;