Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Θερινό Σχολείο Κώδικα - Σεπτέμβριος 2014

ma_ellak_logonormal

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει Θερινό Σχολείο Κώδικα (Summer School Camp) με θέμα «Εφαρμογές Ανοικτού Λογισμικού στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία (Σεπτέμβριος 2014)».

Το Σχολείο θα διαρκέσει πέντε (5) ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Παν. Αιγαίου, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Επισημαίνεται ότι ένας αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως, από τον υπολογιστή τους, επισκεπτόμενοι ένα σύνδεσμο που θα τους κοινοποιηθεί (εφαρμογή online learning: BigBlueButton).

Το Σχολείο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε αποφοίτους Πολυτεχνικών τμημάτων, Τμημάτων Πληροφορικής, και Τμημάτων με αντικείμενο το μάνατζμεντ και τα εφαρμοσμένα οικονομικά, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ που αποτυπώνουν επιχειρησιακές διαδιακασίες και ανάγκες οργάνωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση ή εμπειρία στο σχεδιασμό, την αποτύπωση προδιαγραφών, και την ανάπτυξη εφαρμογών στο τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ).

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο δεν επιβαρύνονται οικονομικά. Με το πέρας του Σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης και μια (1) Μονάδα ECTS.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στο σεμινάριο επισκεφτείτε τη σελίδα http://goo.gl/f62D1b.

Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Με την ανακοίνωση αυτή σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε, έως την 31 Μαΐου 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;