Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 10 Απριλίου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 10 Απριλίου

Διαβάστε παρακάτω ότι πρέπει να γνωρίζετε για τις 3 καινούργιες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Lone Survivor

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ(“The Fighter”, “Contraband”) ηγείται του επιτελείου ηθοποιών ως Μάρκους Λουτρέλ, τον συγγραφέα των απομνημονευμάτων του “Lone Survivor”, του οποίου το βιβλίο έγινε πηγή έμπνευσης προσφέροντας μαθήματα ζωής για το πώς η δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος δοκιμάζεται, όταν ξεπερνά τα ψυχικά και σωματικά όρια.

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία ηρωισμού, θάρρους και προσαρμοστικότητας, το Lone Survivor αφηγείται την απίστευτη ιστορία τεσσάρων Αμερικανών καταδρομέων του Πολεμικού Ναυτικού σε μια μυστική αποστολή στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα του Αχμάντ Σα, ενός υψηλά ιστάμενου στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα.

Παγιδευμένοι στα ορεινά του Αφγανιστάν απέναντι σε μια μεγάλη ετοιμοπόλεμη ομάδα Ταλιμπάν και σε ηθικά διλήμματα που θα καθορίσουν τη ζωή τους, οι τέσσερις άνδρες καλούνται να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να μείνουν ενωμένοι στη μάχη μέχρι το τέλος. Πέντε μέρες αργότερα, μόνο ένας από αυτούς τους στρατιώτες θα μείνει ζωντανός.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Αυτή τη φορά, συναντάμε τον Μπλου, την Τζούελ και τα τρία τους παιδιά να ζουν μια τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο. Ο Μπλου προσπαθεί να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.

Το «Ρίο» δημιουργήθηκε από τη φαντασία του σκηνοθέτη Κάρλος Σαλντάνια, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων», «Robots», «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη», «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Αυγή των Δεινοσαύρων». Αφού ολοκλήρωσε τη δεύτερη ταινία της σειράς «Η Εποχή των Παγετώνων» – και στη διάρκεια της προετοιμασίας των γυρισμάτων για την τρίτη ταινία- ο Σαλντάνια συνέλαβε την ιδέα της ταινίας «Ρίο». Ήθελε να γράψει μια ιστορία-φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρίο – με θέμα ένα κατοικίδιο πτηνό που ζει μια περιπέτεια σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο. “Ξόδεψα αρκετά χρόνια δουλεύοντας τις ταινίες «Η Εποχή των Παγετώνων» και πέρασα υπέροχα στον κόσμο τους, με αυτούς τους ωραίους χαρακτήρες”, εξηγεί. “Το «Rio» όμως είναι ένα πιο προσωπικό ταξίδι για μένα.”

Καμίλ Κλοντέλ 1915

1915, χειμώνας στο άσυλο ανιάτων στο Μοντεβέργκ, στη Νότια Γαλλία. Η Καμίλ Κλοντέλ, γλύπτρια, μούσα και σύντροφος του Ροντέν, βρίσκεται έγκλειστη κατά παραγγελία των γονιών της, με μοναδικό φωτεινό σημάδι τις αραιές αλλά τακτικές επισκέψεις του αδελφού της, Πολ. Η Κλοντέλ θα ζήσει στο άσυλο τα τελευταία 29 χρόνια της ζωής της. Δε θα ξαναδημιουργήσει κανένα έργο. Το μοναδικά δημιουργικό μυαλό της θα σβήσει σιγά-σιγά μέσα στη μοναξιά και την υπαρξιακή απορία.

Ο Μπρουνό Ντιμόν, ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης φιλμ σαν το «L’ Humanité», τη «Φλάνδρη» και το «Hors Satan», στήνει μια ελλειπτική, φιλοσοφική ταινία, βασισμένος στα βιβλία του Πολ Κλοντέλ, την αλληλογραφία του με την αδελφή του, Καμίλ και τα ιατρικά αρχεία από την παρακολούθησή της.

Τοποθετεί τη Ζιλιέτ Μπινός μέσα σε μια αληθινή ψυχιατρική κλινική, την περικυκλώνει με τους πραγματικούς ασθενείς και την αφήνει να παρουσιάσει μια σπάνιου βάθους ερμηνεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;