Η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας σε μία φωτογραφία

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, εν πλω, στο αμερικάνικο πλοίο Cape Ray το οποίο θα βρίσκεται, όπως λένε, κάπου στην Κεντρική Μεσόγειο, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος Υπουργός Άμυνας δήλωσε: “Με μεγάλη ανακούφιση η διεθνής κοινότητα χαιρέτισε τη συμφωνία για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Εξελίσσεται όμως με πλήρη αδιαφάνεια η επιχείρηση καταστροφής του κάπου στην κεντρική Μεσόγειο, με τρόπο που κανείς δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ”.

Έτσι, ο φωτογράφος Δημήτρης Μανιώρος από το Ηράκλειο δημιούργησε μια εικόνα με βασικό στόχο να ξεσηκώσει και να προβληματίσει τον κόσμο. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:
Η Μεσόγειος είναι το σπίτι μας. Είναι η θάλασσά μας, είναι η ζωή και η διατροφή μας. Είναι το περιβάλλον μας και το περιβάλλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί και καθένας χωριστά οφείλουμε να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε, να μην δεχθούμε τους καθησυχασμούς και τις επιβεβαιώσεις για κάτι που «δεν έχει ξαναδοκιμαστεί ποτέ».
Μέσα από τη δική μου ματιά, αυτή η φωτογραφία είναι ο δικός μας τρόπος αντίδρασης. Η δική μας φωνή. Ας φωνάξουμε όλοι μαζί. Θα ακουστούμε δυνατότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;