8 ενδείξεις ότι σου λέει ψέματα!

# truth

Εάν έχεις υποψίες ότι το άτομο που βρίσκεται απέναντί σου ψεύδεται ασύστολα και προσπαθεί να σε κάνει να πιστέψεις τις ανοησίες που σου προβάλλει, δεν έχεις παρά να εξετάσεις από μόνος σου, κατά πόσο αληθεύουν τα λεγόμενά του. Η στάση του σώματος και οι κινήσεις είναι συνήθως τα στοιχεία που προδίδουν αυτόν που λέει ψέματα. Είναι βασικό να γνωρίζεις πως σε κάθε ψέμα, ο ρυθμός της καρδιάς αυξάνεται, η αναπνοή γίνεται πιο άρρυθμη και γρήγορη, ενώ μάλιστα πραγματοποιούνται και εισπνοές πιο βαθιές από τις συνηθισμένες.

Δώσε λοιπόν βάση στα παρακάτω οχτώ σημάδια που σου παραθέτουμε, και ερμήνευσε την γλώσσα του σώματος για να καταλάβεις αν κάποιος σου λέει αλήθεια ή ψέματα, γιατί αυτή δεν κρατάει μυστικά από κανέναν…

1. Η στάση του σώματος του δεν έχει κατεύθυνση προς εσένα. Το άτομο που ψεύδεται, πάντα έχει το σώμα του στραμμένο σε άλλη κατεύθυνση!

2. Κινείται πιο νευρικά κατά την διάρκεια της συζήτησης, και φαίνεται ιδιαίτερα ταραγμένος.

3. Αλλάζει ξαφνικά τη στάση του σώματός του. Στην προσπάθειά του να σε πείσει για όσα λέει, δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά ήρεμος, και τον “τρώει” το αίμα του.

4. Κινεί ασυναίσθητα τα άκρα του: τινάζει τα πόδια του, τα χέρια του τρέμουν, πιέζει τα χέρια ή τα πόδια και σφίγγει τα χείλη.

5. Έρχεται πολύ κοντά σε εσένα. Αυτό το κάνει επειδή καταλαβαίνει ότι είναι νευρικός και θέλει να έρθει πιο κοντά σου για να σε πείσει για τα λεγόμενά του, και να σου δείξει πως δεν έχει κάτι να κρύψει ή να φοβηθεί (πράγμα που συμβαίνει άλλωστε).

6. Επιπλέον ενοχοποιητικά στοιχεία είναι το ψεύτικο χαμόγελο, όταν δεν δικαιολογείται να το έχει, και η ανασήκωση των φρυδιών του, που γίνεται ασυναίσθητα τη στιγμή που λέει ψέματα, χωρίς να το καταλάβει! Το ρυτίδιασμα μάλιστα στο μέτωπό του, προδίδει τα ανειλικρινή λόγια του.

7. Αρχίζει να ιδρώνει, εξαιτίας του άγχους του να κρύψει το ψέμα.

8. Τέλος, αποφεύγει να σε κοιτάει συνεχώς στα μάτια, επειδή φοβάται μήπως αποκαλυφθεί. Ανοιγοκλείνει ακόμη συνέχεια τα μάτια του, οι κόρες των οποίων διαστέλλονται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;