ΑΠΘ | Σεμινάριο «Mεθοδολογία Lean Six Sigma – Yellow Belt (επίπεδο I)»

1380024386702

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο «Mεθοδολογία Lean Six Sigma – Yellow Belt ( επίπεδο I)» από τις 24/02/2014 εώς τις 28/02/2014.

Το σεμινάριο, στο οποίο θα διδάξουν μέλη ΔΕΠ και συνεργάτες του Τμήματος Xημείας, Σχολής Θετικών επιστημών του ΑΠΘ, απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται ήδη με την Διοίκηση ή τη Διασφάλιση Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας, Επιστημονικό και Τεχνικό Προσωπικό Εργαστηρίων, Μηχανικούς, Μελετητές, Σχεδιαστές Προϊόντων, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Επιθεωρητές και Επαγγελματίες Εργαστηρίων, σε λειτουργικούς managers καθώς και σε στελέχη εταιρειών στις οποίες εφαρμόζεται ήδη ή υπάρχει η σκέψη για εφαρμογή κάποιων έργων βελτίωσης Lean 6σ, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν συγκεκριμένες δραστηριότητες που επιδρούν στην ποιότητα και το κόστος του τελικού προϊόντος/υπηρεσίας.

Σκοπός

Σκοπός αυτού του εφαρμοσμένου σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στα εργαλεία και τις τεχνικές της μεθοδολογίας του Έξι Σίγμα στα πλαίσια της Λιτής προσέγγισης Διοίκησης (Lean Six Sigma) μέσα από ένα μείγμα παρουσιάσεων ασκήσεων και case studies.

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις για το Lean Six Sigma, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ομάδες έργου και να ελέγχουν αποτελεσματικά τις εσωτερικές διαδικασίες των τμημάτων τους.

Χρήσιμες ημερομηνίες

Το σεμινάριο διεξάγεται ΚΑΙ on line σε συγκεκριμένες ημέρες και απογευματινές ώρες από τις 20/01/2014 έως τις 07/02/2014.

Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο «Mεθοδολογία Lean Six Sigma – Yellow Belt (επίπεδο I)», θα χορηγηθούν:

  • α) Βεβαίωση συμμετοχής
  • β) Πιστοποιητικό κατάρτισης-επιμόρφωσης

Μπορεί να γίνει επιδότηση του σεμιναρίου μέσω του πόρου ΛΑΕΚ 0,45%.

Κόστος

Το κόστος συμμετοχής σε αυτό το πρακτικό σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 320 Ευρώ, πληρωτέο εφάπαξ (πληρωτέο μέχρι την 14η Φεβρουαρίου 2014).

Υποβολή αιτήσεων

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 18/12/2013 έως 10/1/2014 και μόνον ηλεκτρονικά. Δείτε εδώ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.: diaviou.auth.gr.

Ακόμη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την επιστημονικώς υπεύθυνη του προγράμματος κα Λαμπροπούλου Δήμητρα (dlambro@chem.auth.gr) τηλ. Επικοινωνίας : 2310-997687.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;