Onirama κάθε Παρασκευή και Σάββατο @ Cabaret

Onirama Performing Live @ Cabaret +γ+¬+¬_Κ+_+υ+¦+¦

Οι ONIRAMA με τον μοναδικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, σε συνέχεια των επιτυχημένων τους εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη κάθε Πέμπτη, επιστρέφουν δυναμικά και στην Αθήνα με ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις, που θα μονοπωλήσει τη νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της πόλης. Το αγαπημένο σε όλους Cabaret, πλήρως ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το εκρηκτικό πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος, υπόσχεται μοναδικές μουσικές βραδιές. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου.

Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα με performer τον ανατρεπτικό Θοδωρή Μαραντίνη ετοιμάζει μουσικές εκπλήξεις παρουσιάζοντας αγαπημένες επιτυχίες των ONIRAMA καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές γεμάτες ένταση, στον ανανεωμένο χώρο του Cabaret, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν ο Μιχάλης Ζέης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Το νέο εγχείρημα του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στο Κολωνάκι, έτοιμο να ενθουσιάσει με τον ριζικά ανακαινισμένο χώρο, υπό τις δημιουργικές πινελιές του Αντώνη Καλογρίδη, αποτελώντας το νέο στέκι της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;