Σχέσεις | Τα πρώτα σας Χριστούγεννα

8331448_f520

Έχετε μπει σε μία νέα σχέση και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μία από τις πιο τρυφερές και γλυκές γιορτές του χρόνου.

Καλό είναι, λοιπόν, να είστε ρομαντικοί και να περάσετε μερικές αξέχαστες χριστουγεννιάτικες στιγμές, ώστε να ξεκινήσετε και τις δικές σας μοναδικές παραδόσεις και συνήθειες σαν ζευγαρι!

Το πρώτο βήμα είναι να δείτε αν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος ως προς τις προσδοκιες σας. Το κλειδί, λοιπόν, είναι η επικοινωνία. Κανένας από τους δύο δεν διαβάζει το μυαλό του άλλου, οπότε συζητείστε για το τι θέλετε να κάνετε την περίοδο των γιορτών για να αποφύγετε την απογοήτευση.

Βασικό είναι να γνωρίζετε αν θα περάσετε τις γιορτές μαζί. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και ίσως επειδή είναι νωρίς στη σχέση σας να μην θέλετε να γιορτάσετε σαν ζευγάρι με τους συγγενείς σας, οπότε μιλήστε νωρίτερα επί του θέματος για να οργανωθείτε καταλλήλως. Και προς θεού, μην προσβληθείτε εάν ο/η σύντροφός σας δεν θέλει να έρθετε μαζί του σε οικογενειακό τραπέζι. Για πολλούς ανθρώπους είναι μεγάλο βήμα να περάσουν τα Χριστούγεννα και με το σύντροφό τους και με την οικογενειά τους μαζί. Παρ’όλα αυτά η εορταστική περίοδος έχει αρκετές μέρες για να γιορτάσετε μαζί σαν ζευγάρι, όπως η παραμονή των Χριστουγέννων για παράδειγμα, οπότε μπορείτε να ετοιμάσετε κάτι ξεχωριστό τότε.

Από την άλλη, μπορείτε να δημιουργήσετε και νέες παραδόσεις δικές σας. Ο καθένας έχει συνηθίσει κάπως τα Χριστούγεννα λόγω της οικογένειάς του. Δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσετε αυτές τις συνήθειες. Δημιουργείστε νέα έθιμα που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν περισσότερο σαν ζευγάρι. Ίσως τα Χριστούγεννα σας φανούν ακόμα καλύτερα αν τα δείτε λίγο διαφορετικά. Μπορείτε ακόμα, να κάνετε μια χριστουγεννιάτικη “επένδυση” για το μέλλον. Να αγοράσετε μαζί ένα δέντρο και στολίδια και να τα έχετε για κάθε χρόνο και να στολίζετε μαζί.

Άλλο θέμα που προκύπτει επίσης, είναι το πόσα θα ξοδέψετε για δώρα ο ένας στον άλλον και ειδικά εφόσον είναι τα πρώτα σας Χριστούγεννα μαζί. είναι αρκετά δύσκολο να ξέρετε τι περιμένε ο/η σύντροφός σας από σας. Και για να λύσετε αυτό το θέμα, ορίστε στο μυαλό σας ένα ποσό που σας φαίνεται λογικό και πάρτε κάτι προσωπικό ή φτιάξτε ένα χειροποίητο δωρο. Μην αγχωθείτε για το αν το δώρο σας θα είναι ακριβότερο ή φθηνότερο από του συντρόφου σας. Ο καθένας έχει τα δικά του οικονομικά όρια. Γι’ αυτό το λόγο, μην ξεπεράσετε ούτε εσείς τα δικά σας με ένα υπερβολικό δώρο που μπορεί να προκαλέσει και αμηχανία.

Το δώρο πρέπει να πάνω απ’όλα να συμβολίζει τη σκέψη και την αγάπη σας, αλλά και το πόσο καλά ξέρετε το σύντροφό σας. Αυτό έχει περισσότερη σημασία από ένα πανάκριβο δώρο.

Αν κάνετε Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σας, μην αγχωθείτε για τα δώρα. Πάντα μπορείτε να πάρετε σοκολατάκια, κρασιά και ό,τι άλλο ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση.

Αποφύγετε οπωσδήποτε κοσμήματα, εσώρουχα, πυτζάμες και sex toys για τα πρώτα Χριστούγεννα, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Από του χρόνου, τέτοια δώρα ή του Αγίου Βαλεντίνου.

Καλή τύχη, λοιπόν, και καλές γιορτές!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
0 - 0
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1