ΑΠΘ | Σεμινάριο «Εφαρμοσμένη Ιατρική Στατιστική Μεθοδολογία»

απθ

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του ΑΠΘ θα υλοποιηθεί σεμινάριο με τίτλο «Εφαρμοσμένη Ιατρική Στατιστική Μεθοδολογία» τον Ιανουάριο 2014.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το σεμινάριο, στο οποίο θα διδάξουν μέλη ΔΕΠ και συνεργάτες του Ιατρικού Τμήματος, Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, απευθύνεται κυρίως σε κλινικούς και εργαστηριακούς γιατρούς, υποψήφιους διδάκτορες και σε άλλες ειδικότητες των Επιστημών Υγείας (Οδοντιάτρους, Βιολόγους, Φαρμακοποιούς, Κτηνιάτρους) που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο κατανόησης των στατιστικών μεθόδων που εφαρμόζονται σε όλες τις βιολογικές επιστήμες.

Σκοπός

Σκοπός αυτού του εφαρμοσμένου σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων που θα αποκομίσουν στην ιατρική ερευνητική μεθοδολογία και στατιστική μέσω της χρήσης του στατιστικού πακέτου IBM/SPSS.

Συμμετέχοντες

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να δημιουργούν και να ελέγχουν μία βάση δεδομένων, να διενεργούν την κατάλληλη σε κάθε περίπτωση στατιστική ανάλυση, να ερμηνεύουν και να αξιολογούν τα αποτελέσματα και να διατυπώνουν και να περιγράφουν σωστά τα ευρήματά τους.

Θα χορηγηθούν

Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο «Εφαρμοσμένη Ιατρική Στατιστική Μεθοδολογία», θα χορηγηθούν:

α) Βεβαίωση συμμετοχής,

β)Πιστοποιητικό κατάρτισης-επιμόρφωσης με 9 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD)

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 4/12/2013 έως 10/1/2014 και μόνον ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.: diaviou.auth.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;