Πρόγραμμα Leonardo Da Vinci | 11 θέσεις Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας

Leonardo da Vinci | Προκήρυξη θέσης για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Kινητικότητας Leonardo Da Vinci, εγκρίθηκε προς υλοποίηση το σχέδιο με κωδικό 2013-1-GR1 LEO 02-14976 με ανάδοχο την Σ.ΑΜΟΙΡΑΣ‐Δ.ΜΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ Ο.Ε. (http://www.pbs.gr) και συντονιστή φορέα το Γραφείο Διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με το ανωτέρω σχέδιο 30 νέοι πτυχιούχοι (απόκτηση βασικού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών εντός των τελευταίων 2 ετών) από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) & του εξωτερικού θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία 20 εβδομάδων σε Φορείς του Εξωτερικού (Επιχειρήσεις, Ερευνητικά Κέντρα κ.λ.π.).

Οι εγκεκριμένες θέσεις αφορούν τις παρακάτω χώρες:

  • Γερμανία (10 θέσεις)
  • Ηνωμένο Βασίλειο (8 θέσεις)
  • Βέλγιο (6 θέσεις)
  • Ιρλανδία (2 θέσεις)
  • Ισπανία (2 θέσεις)
  • Ολλανδία (2 θέσεις)

Με την παρούσα ανακοίνωση θα καλυφθούν οι πρώτες 11 θέσεις του προγράμματος οι οποίες αφορούν τους εξής Φορείς Υποδοχής:

1. ALTHOM GmbH – καινοτόμος εταιρεία, ταχέως αναπτυσσόμενη με μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων μεταξύ υπηρεσιών σχεδιασμού παραγωγής, παροχής υπηρεσιών μηχανικών και τεχνικών συμβούλων, με έδρα το Αμβούργο, Γερμανία (http://www.althom.de).

2. MediWise – Medical Wireless Sensing Limited, εταιρεία επικεντρωμένη στην έρευνα και την τεχνολογία με στόχευση στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών τηλε-ιατρικής, με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο (http://mediwise.co.uk/).

3. LamdaGuard – Lamda Guard Limited, συνεργαζόμενη εταιρεία με την MediWise, με στόχευση στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και λογισμικού στο πεδίο της ασύρματης επικοινωνίας, με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο (http://lamdaguard.com/).

4. Aflatoun – Stichting Child Savings International, Διεθνής Οργανισμός Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με αντικείμενο την ανάπτυξη σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας. Έδρα Άμστερνταμ Ολλανδία (http://www.aflatoun.org/).

5. Humboldt-University Berlin – Department of Training and Movement Sciences, ερευνητικό εργαστήριο του πανεπιστημίου με αντικείμενο την έρευνα του ανθρώπινου νευρικού και μυοσκελετικού συστήματος. Έδρα Βερολίνο Γερμανία (http://www.tbw.hu-berlin.de/institut-en/tbw-en).

6. German Sport University of Cologne – Institute of Biomechanics and Orthopaedics, ερευνητικό εργαστήριο του πανεπιστημίου με αντικείμενο την έρευνα του μυοσκελετικού συστήματος, την επίδραση πρόσθετων τεχνικών βοηθημάτων στην κίνηση και τον νευρο-μυϊκό έλεγχο κατά την κίνηση. Έδρα Κολωνία Γερμανία (http://dshs-koeln.de/home.html).

Ωστόσο στοιχεία που αφορούν την περιγραφή των θέσεων, τα καθημερινά καθήκοντα, επιθυμητά χαρακτηριστικά υποψηφίων καθώς και οδηγίες για τον τρόπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην παρακάτω πρόσκληση. Τονίζεται πως η επιλογή των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων από τους φορείς υποδοχής.

Σχετικά αρχεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;