5 τύποι ανδρών που πρέπει να βγεις πριν δεσμευτείς σοβαρά!

andres

Πριν βρεις το ιδανικό ταίρι και πριν αποφασίσεις να μπουν μονόπετρα και βέρες στα δάκτυλά σου, στη φάση που ακόμη πειραματίζεσαι και γνωρίζεις κόσμο (το έθεσα όσο πιο σεμνά μπορούσα) υπάρχουν πέντε τύποι ανδρών που θα έπρεπε να βγεις έστω και μία φορά μαζί τους ραντεβού και ότι άλλο προκύψει. Μπορεί και να υπάρχουν περισσότεροι από πέντε αλλά για σήμερα θα κάνουμε focus σ΄ αυτούς. Αν έχεις να μας προτείνεις κι άλλους τύπους, κάντο ελεύθερα!

  • Ο μουσικός: Συνήθως είναι τύπος χαλαρός, έχει ταλέντο στα δάκτυλα και εκπέμπει κάτι σέξι. Οι 9 στους 10 μουσικούς εκπέμπουν μία γοητεία που σε μαγνητίζει.
  • Ο νεαρότερος: Αυτόν θα τον φωνάζουν πιπίνι και εσένα πιθανότατα παιδεράστρια or something. Οι μικρότεροι άντρες είναι πιο ενθουσιώδεις, έχουν αυξημένη λίμπιντο αλλά δε ψάχνουν σοβαρή σχέση.
  • Ο μεγαλύτερος: Υπάρχει κάτι γοητευτικό, μυστήριο και σέξι με αυτούς τους τύπους. Είναι πιο ανεξάρτητοι και βλέπουν πιο σοβαρά μία σχέση. Θα νιώσετε κάτι σαν τον Παπακαλιάτη στο “Κλείσε τα μάτια” αλλά στη θηλυκή εκδοχή.
  • Ο πλούσιος: Είναι ο τύπος με το ακριβό αυτοκίνητο, το δικό του διαμέρισμα, τα ακριβά ρούχα, τα “σου κάνω συνέχεια δώρα”. Συνήθως τέτοιοι τύποι κρύβουν ένα ψώνιο μέσα τους και είναι φιγουρατζήδες. Βγάλ΄ τα πέρα μόνη σου και μη θαμπώνεσαι από τη χλιδή.
  • Ο παράξενος: Ο τύπος που υπό κανονικές συνθήκες δε θα του έριχνες δεύτερη ματιά (ούτε και πρώτη μη σου πω). Ο λίγο σπασικλάκη, που έχει συλλογή ίσως με ζωύφια, που δεν έχετε ούτε μισό κοινό ενδιαφέρον. Πρέπει να το ζήσεις πριν πεθάνεις! Μαζεύεις εμπειρίες!

p.s. Στο τέλος δε θα καταλήξεις με κανέναν από αυτούς αλλά με τον τύπο που ήταν ο πιο ακατάλληλος γιατί εκεί κόλλησες. #true_story

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;