5 τρόποι να φλερτάρεις στην παραλία!

flirt

Το καλοκαίρι είναι πια για τα καλά εδώ και όλοι μας έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες για να δροσιστούμε, για να κολυμπήσουμε, να κάνουμε ηλιοθεραπεία, να φλερτάρουμε. Για το τελευταίο σημείο θα αναφερθούμε σήμερα στο παρόν post καθώς το φλερτ στην παραλία είναι ένα τσακ πιο εύκολο από οπουδήποτε αλλού.

Συνήθως στην παραλία είμαστε πιο χαλαροί και ευδιάθετοι. Δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο εκτός από το να ξαπλώσουμε σε κάποιο στρώμα, κάτω από την ομπρέλα και να απολαμβάνουμε το γαλάζιο της θάλασσας που απλώνεται μπροστά στα μάτια μας. Αν σας πετύχει κάποιος/α σε αυτή τη διάθεση τότε είναι πιο εύκολο να σας προσεγγίσει και να είστε θετικοί.

  • Σηκωθείτε να παίξετε (και καλά) ρακέτες με μία φίλη σας και ρίξτε την μπάλα καταλάθος (και καλά) στο μέρος του/της. Θα είναι όπως την ατάκα “με συγχωρείτε ήταν τυχαίο”. Προφανώς και δε θα το χάψει πως ήταν τυχαίο αλλά ποιος νοιάζεται… συστηθείτε!
  • Εντοπίστε τον/την και πηγαίνετε προς τα εκεί να ζητήσετε αναπτήρα ότι δήθεν ο δικός σας δεν ανάβει από τον αέρα. Προσοχή σε δύο σημεία: πρώτον να φυσάει όντως και δεύτερο να καπνίζετε όντως!
  • Κάντε φιλοφρονητικά σχόλια για το μαγιό του/της. Αν είστε κοπέλα μην κολλήσετε το βλέμμα σας σε αυτό γιατί μπορεί να σας περάσει και για λυσσάρα. Αν είστε άντρας μη δείχνετε και πολύ ενθουσιασμένοι για τις λεπτομέρειες του μαγιό γιατί θα σας “παρεξηγήσει” και το πιθανότερο θα σας συστήσει κάνα κολλητό της!
  • Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις για να του/της κινήσετε το ενδιαφέρον. Δηλαδή μη φωνάζετε, μη βάζετε τέρμα τη μουσική. Μάλλον αυτά είναι κάπως απωθητικά.
  • Αν τον/τη δείτε να πηγαίνει στο bar για να παραγγείλει κάτι να πιει, ακολουθήστε τον/την. Μέχρι να ετοιμαστεί η παραγγελία προλαβαίνετε να ανταλλάξετε ονόματα, τηλέφωνα και υγρά (φιλί εννοώ!).

Καλή επιτυχία και καλές βουτιές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;