Συνέντευξη | O Anise K απαντά στο neolaia.gr!

Τετάρτη μεσημέρι στην Ομόνοια και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Όχι λόγω ζέστης όμως. Στο Dorian Inn μας περιμένει ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες του φετινού καλοκαιριού.

Ο Anise K, ο δημιουργός του “Walkin on air”,  χαμογελαστός, casual και χαλαρός έχει έρθει από την Αυστραλία και είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του neolaia.gr!

Ξεκινάμε, λοιπόν:

Με αφορμή το γεγονός ότι στο βίντεο-κλιπ του “Walking on air” πρωταγωνιστεί ένας πιτσιρικάς που βλέπει στο λάπτοπ του τη Bella Blue και τραγουδάει, ποιος ήταν ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης όταν ήσουν μικρός;

Ο Ρίκι Μάρτιν σίγουρα. Δηλαδή εφόσον θεωρούμε αυτονόητο τον Μάικλ Τζάκσον ο οποίος είναι ο βασιλιάς, ο νούμερο 1 στις προτιμήσεις όλων μας (γέλιο). Αλλά ο Ρίκι Μάρτιν ήταν πραγματικά το είδωλό μου. Λάτρευα και λατρεύω την λάτιν ποπ μουσική και ο Ρίκι Μάρτιν είναι πραγματικά ο καλύτερος. Είναι και καταπληκτικός άνθρωπος βέβαια, εκτός από καλλιτέχνης.

Εκτός από τη λάτιν ποπ μουσική, ποιά άλλα μουσικά είδη ξεχωρίζεις;

Βασικά μου αρέσει η international dance μουσική σκηνή, αλλά πλέον μου αρέσει ακόμα και η dubstep. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή η dubstep ακουγόταν στα αυτιά μου σα θόρυβος και δεν την καταλάβαινα καθόλου. Μέχρι που κάποια στιγμή γνώρισα τον Skrillex και άρχισα να του κάνω ερωτήσεις. Ήθελα πολύ να καταλάβω τα πάντα για τη μουσική του. Εκείνος μου εξήγησε πιο πολλά πράγματα και εγώ κατάλαβα σιγά σιγά κάτι παραπάνω από τον απλό ρυθμό που έπιανα στην αρχή. Τώρα πια μου αρέσει πολύ η dubstep. Την καταλαβαίνω.

Σου αρέσει να συμμετέχεις στα βίντεο-κλιπ σου;

Το λατρεύω. Έχω σπουδάσει και υποκριτική και music performance και μου αρέσει πολύ να κινούμαι διαφορετικά σε κάθε μου τραγούδι, να έχω και έναν άλλο ρόλο. Το βίντεο-κλιπ είναι το 50% του έργου και όταν συνθέτω ή έστω σκέφτομαι ένα τραγούδι σκέφτομαι άμεσα και το βίντεο-κλιπ και το σενάριο και ενθουσιάζομαι.

Ποιό είναι το αγαπημένο σου μουσικό gadget/εξοπλισμός;

Το βέβαιο είναι ότι λατρεύω το synthesizer και τα keyboards μου. Αλλά όταν είμαι εκτός δουλειάς -για να είμαι ειλικρινής- προσπαθώ να μένω μακριά από τη μουσική. Για να μην το παρακάνω. Όταν αγαπάς κάτι και είναι η δουλειά σου, είναι καλό που και που να απομακρύνεσαι λίγο για να το βλέπεις και πιο καθαρά.

IMG_20130619_170301

Με ποιούς άλλους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς;

Με την J.Lo, τη Rihanna, ξανά με την Bella, αλλά κυρίως με νέους καλλιτέχνες. Είναι σπουδαίο να μπορείς με τη δουλειά σου να βοηθάς νέους καλλιτέχνες και να ανακαλύπτεις ανθρώπους με υπέροχα ταλέντα.

Ακούγεσαι πολύ ενθουσιασμένος με την Bella. Είσαι ερωτευμένος;

Όχι (γέλια)! Είναι σαν μικρή αδερφή για μένα. Είναι η μούσα μου και θα φροντίσω όσο περνάει από το χέρι μου να πετύχει γιατί είναι καταπληκτική!

Οκ. Άσχετη ερώτηση: από σπορ τι σου αρέσει; Παίζεις κάτι;

Λατρεύω το μπάσκετ πολύ, αλλά και άλλα αθλήματα. Κοίτα, γενικά μου αρέσει η αδρεναλίνη.. Πολύ! Δηλαδή και ελεύθερη πτώση θα ήθελα να κάνω.

IMG_20130619_165733

Τώρα που είσαι στην Ελλάδα είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις bungee jumping. Δυο βήματα είναι ο Ισθμός της Κορίνθου…

(γέλια) Θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν με αφήνουν οι “από πάνω”. Αν πάθω κάτι… (γέλια)

Η Ελλάδα πώς σου φαίνεται;

Α, είναι η πρώτη μου φορά και σίγουρα θα ξανάρθω. Είναι πανέμορφα εδώ και όλοι μου λένε πού να πάω και θέλω πάρα πολύ.

Ξέρω ότι δούλευες και στο Μαϊάμι. Πρέπει να ήταν τέλεια εκεί, ε;

Ναι, ήταν. Το Μαϊάμι είναι υπέροχο. Μιλάνε όλοι ισπανικά εκεί, βέβαια, και πρέπει να ξέρεις. Αυτό που λατρεύω όμως είναι ο καιρός, που είναι πάντα τέλειος. Γενικά, είναι πολύ ζωντανό το Μαϊάμι!

Στην Ελλάδα τι σου άρεσε πιο πολύ;

Μου αρέσει το ότι μπορώ να βρω τα πάντα ανοιχτά το βράδυ. Ακόμα και σαγανάκι στη 1 το πρωί. (γέλια)

Τελευταία ερώτηση. Τον Snoop τον προτιμάς ως Dog ή ως Lion;

(γέλια) Τον Snoop Dog τον προτιμώ έτσι γιατί αυτό είναι το στυλ του. Αυτός είναι. Και στο τραγούδι μου έπαιξε ως Dog, οπότε, ναι, τον προτιμώ έτσι. Βασικά μου αρέσει και η αλλαγή γιατί ψάχνεται και θέλει να κάνει πράγματα. Οι περισσότεροι μένουν στάσιμοι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;