Sexy and Famous | Jake Gyllenhaal

Αποφάσισα να κάνω ένα αφιέρωμα σε αυτό το -32χρονο πλέον- αγόρι γιατί παρ’ ότι τελευταία έχει λίγο χαθεί από την επικαιρότητα, δεν παύει να είναι διαχρονικά sexy.

Οι περισσότεροι γνωρίσαμε τον Jake Gyllenhaal στο φιλμ “Donnie Darko” το 2002 και αμέσως κέρδισε την προσοχή μας. Ακολούθησαν ταινίες όπως “Bubble Boy”, “Moonlight Mile” και “The Good Girl”, οι οποίες ωστόσο δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει εντελώς το ταλέντο του. Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας “The Day After Tomorrow” το 2004, ο Gyllenhaal έγινε και ευρέως γνωστός, ίσως όχι τόσο για την ηθοποιία του αλλά για το ότι ήταν το νέο hot πρόσωπο που αναζητούσε το Hollywood. Ένα αφοπλιστικό χαμόγελο αλλά και γαλάζια μάτια σε contrast με έντονα φρύδια που θα ζήλευε (αν και ελπίζουμε όχι!) κι η Cara Delevingne, τοποθέτησαν τον Jake στη λίστα μας!

Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε στο “Brokeback Mountain” παρέα με τον Heath Ledger, αποσπώντας ανάμεικτες κριτικές λόγω του ρόλου του ως ομοφυλόφιλου. Κανείς ωστόσο δεν αμφισβήτησε την άψογη ερμηνεία του. Στα “Jarhead”, “Proof”, “Zodiac” και “Brothers”, ο Jake Gyllenhaal μας απέδειξε ότι είναι ικανός να υποδυθεί διαφορετικούς χαρακτήρες με την ίδια επιτυχία, ενώ το “Prince of Persia” αποτελεί αγαπημένη ταινία πολλών γυναικών για ευνόητους λόγους. Τέλος, ποια δεν θα λάτρευε τον sexy Jake στο “Love & Other Drugs”; (ok, καλή ήταν κι η Hathaway…)

Θα κλείσω με μία παράκληση… Φέρτε πίσω τον Gyllenhaal…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;