Instagram | Οδηγός επιβίωσης!

instagram2

Όσο περνάει ο καιρός και όλοι πια είμαστε με ένα iPhone στο χέρι (ποια κρίση; ποια φτώχεια; ποια ανεργία;) τόσο πληθαίνουν και τα προφίλ στο Instagram, σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα αλλά σήμερα μας αφορά μόνο το συγκεκριμένο.

Έχουμε πει και στο παρελθόν σε αντίστοιχο άρθρο πως για να επιβιώσει κανείς στο εν λόγω μέσο πρέπει να έχει ζωάκι και να τρώει πολύ. Αυτά τα δύο “πουλάνε” αρκετά θα μπορούσαμε να πούμε.

Κανόνας δεύτερος. Να κάνετε like στις φωτογραφίες βρε. Τσάμπα είναι! Μην τις βλέπετε μόνο. Αν σας αρέσουν υπάρχει ένα κουμπάκι με μία καρδούλα ή κάντε δύο φορές tap στη φώτο. Τόσο απλά! Μην αγχώνεστε δε θα σας παρεξηγήσουμε αν κάνετε και κάνα like παραπάνω.

Κανόνας τρίτος. Αν θέλετε να έχετε κλειδωμένο το προφίλ σας, απόλυτα λογικό γιατί ίσως επιθυμείτε να μοιράζεστε προσωπικές στιγμές μόνο με συγκεκριμένα άτομα, μην κάνετε add 15.000 άτομα γιατί ποιος ο λόγος να κρατήσετε απ’έξω τους υπόλοιπους χρήστες; Επίσης, όσον αφορά στα #hashtags με τα οποία από ΄δω κι από ΄κει παίρνετε random likes, αν το προφίλ σας είναι κλειδωμένο είναι αντιφατικό να θέλετε να μπαίνουν οι φώτος σας σε ομάδες που μπορούν να τις δουν χιλιάδες άτομα.

Α, και ένας τελευταίος κανόνας για τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας! Μοιραστείτε μαζί μας τις παραλίες, την αμμουδιά, το ηλιοβασίλεμα, τη Χαβάη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη αλλά μη γεμίσει το timeline μας με το λαδωμένο, υγρό και φέτες κορμί σου. Αν θες να κάνεις φιγούρα αγόρασε ρακέτες και βγες μπροστά μπροστά στην ακτή να σε βλέπουν οι λουόμενοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;