Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 7-3

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 7-3Τσικνοπέμπτη σήμερα αλλά είμαστε πιστοί στο κινηματογραφικό ραντεβού μας. Σήμερα κάνουν 3 ταινίες πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη, αν δεν τσικνίσετε με τους φίλους σας και θέλετε να πάτε για “ταινία” δείτε τι καινούργιο παίζει 😀

The Paperboy

Είναι μια ταινία η οποία εκτυλίσσεται στον Αμερικανικό Νότο και έχει ως πρωταγωνιστή έναν πολύ όμορφο και φιλόδοξο δημοσιογράφο. Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να λύση μια υπόθεση θανατικής καταδίκης με την βοήθεια του μικρότερου αδερφού του. Όλα θα χαλάσουν όταν μια μυστηριώδης γυναίκα θα “μπει” ανάμεσα τους. Στην ταινία πρωταγονιστούν οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Ζακ Έφρον (“Hairspray”), Τζον Κιούζακ  και η Νικόλ Κίντμαν.

Oz the Great and Powerful

Ένας πονηρός και πολύ έξυπνος μάγος εργάζεται σε ένα τσίρκο στο Κάνσας.  Όλα αλλάζουν όταν επιβιβάζεται στο αερόστατο που από τύχη καταλήγει στη γεμάτη ζωντάνια κι εκπλήξεις Χώρα του Οζ. Από ότι φαίνεται έχει μόλις χτυπήσει φλέβα χρυσού, αφού έχει καταφέρει να πετύχει αυτά που ονειρεύεται, φήμη και δόξα. Θα τα καταφέρει να επιβιώσει από τις κακίες μάγισσες; Στην ταινία συμμετέχουν οι : Rachel Weisz, Michelle Williams και η Milla Kunis.

Side Effects

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η Έμιλυ περιμένει τον φυλακισμένο άνδρα της να βγει από την φυλακή. Κατά την διάρκεια της απουσίας του έχει πέσει σε κατάθλιψη. Θα χρειαστεί την βοήθεια ενός ψυχίατρου. Η ζωή της θα αλλάξει καθώς ο γιατρός θα της δώσει ένα φάρμακο το οποίο θα αλλάξει τον χαρακτήρα της προς το χειρότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;