ΤΕΙ Πύργου | Ο Αθ. Κούτρας για το σχέδιο «Αθηνά»

Ο προϊστάμενος του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Πύργου, Αθανάσιος Κούτρας, στη διάρκεια συνάντησης, που είχε χθες με τον δήμαρχο, συζήτησε μαζί του το θέμα του σχεδίου «Αθηνά» και ανέδειξε την διάσταση της μοναδικότητας των τμημάτων ΤΕΙ του Πύργου και ιδιαίτερα του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ.

Είναι μάλιστα σημαντικό το γεγονός ότι τα ΤΕΙ του Πύργου πληρούν όλα τα κριτήρια που θέτει το σχέδιο «Αθηνά» για την διατήρηση τμημάτων ανωτάτων σχολών, τόσο όσον αφορά τον τόπο που βρίσκονται, όσο και το γνωστικό αντικείμενο. Τμήματα σαν αυτά της Ηλείας δεν υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να αξιοποιηθεί στην ανοιχτή διαπραγμάτευση υπουργείου Παιδείας-εκπροσώπων του Ν. Ηλείας.

Δεδομένων αυτών και αν υπάρχει πραγματικά θετική διάθεση από την πλευρά του κ. Αρβανιτόπουλου, όπως υποστήριξαν μετά την συνάντησή που είχαν μαζί του, την περασμένη Τρίτη, Ηλείοι βουλευτές, αντιπεριφερειάρχης , δήμαρχοι και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων, τα πράγματα θα πάνε καλά για την υπόθεση των ΤΕΙ της Ηλείας.

Ο στόχος είναι να μην διαταραχθεί με την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά», το σημερινό σχετικό με την ανώτατη εκπαίδευση, στάτους στο νομό μας. Δηλαδή, κατ’ ελάχιστο , να συνεχιστεί εδώ και κανονικά η λειτουργία των τμημάτων, χωρίς αλλαγές στο γνωστικό αντικείμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;