Προτάσεις ταινιών για DVD (Μέρος 9ο)

Συνεχίζουμε τις προτάσεις ταινιών για DVD, με το  9ο Μέρος!

  • Platoon

Ξεκινάμε με μία “αντρική” ταινία. Το story λίγο πολύ χιλιοειπωμένο Αμερικάνοι στο Βιετνάμ. Αν όμως βάλεις Όλιβερ Στόουν και σουρεάλ καστ, με ονόματα όπως Charlie Sheen, Tom Berenger, Willem Dafoe, Johnny Depp, τον Τζόνυ Ντράμα από το Entourage, τον Μάρσαλ από το How I met your mother και όλοι αυτοί σε έφηβοι ηλικία, όπως και να το κάνουμε, πορώνεσαι! Πολύ δυνατό και το soundtrack.

  • Visitor

Πάμε τώρα στο visitor. Πώς θα μπορούσε ένας 60άρης Αμερικανός να βοηθήσει και να βοηθηθεί από έναν 20χρονο Σύριο; Μία ιστορία για το μεταναστευτικό και τις σχέσεις των ανθρώπων. Πέρασα ένα υπέροχο (και ναι το παραδέχομαι, ίσως και γλυκό) απόγευμα βλέποντας αυτήν την ταινία. Του 2007, χωρίς κάποιο λαμπρό όνομα στο καστ και στην παραγωγή.

  • Christiane F. – Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Ναι, οκ, το βιβλίο ήταν καλύτερο. Όμως. Το Christiane F. ήταν και θα είναι, η ταινία που περιγράφει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη, τη ζωή του εξαρτημένου. Σοκαριστική, ρεαλιστική, με David Bowie στα καλύτερά του και αφήνει πίσω του το Requiem For a Dream (θα επιστρέψω στο Requiem, όταν φτιάξω άρθρο “οι 10 πιο υπερτιμημένες ταινίες όλων των εποχών”) ως ανάμνηση ταινιών της  Disnay.

  • Brick

Είστε φαν του νεονουάρ; Το Brick θα αποτελέσει για εσάς, μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο Joseph Gordon-Levitt, πριν γίνει διάσημος από το 500 μέρες με τη Summer, πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ανεξάρτητη αμερικανική παραγωγή. Θα τα βάλει με όλους και με όλα (καλά υπερβάλω λίγο), για να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια (να ρίξει άπλετο φως), γύρω από την εξαφάνιση της γυναίκας που ερωτεύτηκε. Κάποιου Rian Johnson, που τα πήγε ιδιαίτερα καλά το 2012 με το Looper. Είπαμε. Για τους φίλους του νεονουάρ!

  • L’enfant

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τους χρυσούς φοίνικες έξω. Οι αδερφοί Νταρντέν, επιστρέφουν με το L’ enfant. Ο Bruno και η Sonia καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να φροντίσουν το νεογέννητο μωρό τους. Μέσα σε μιάμιση ώρα, θα ταυτιστείς, θα νιώσεις την απόγνωση, θα τσαντιστείς και στο τέλος θα… κλάψεις. Ένα πραγματικό αριστούργημα, για το οποίο οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράφεις το πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματα. Must!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;