5 τρόποι για να αντισταθείτε στον πρώην!

Η αλήθεια είναι πως μετά από ένα χωρισμό τις περισσότερες φορές παίρνει ένα κάποιο χρονικό διάστημα για να ξεπεράσετε το σύντροφό σας και να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν είναι “επικίνδυνο” για τη ψυχολογική σας σταθερότητα και τις αποφάσεις σας. Είναι πολύ σύνηθες να γυρνάμε στους πρώην κυρίως για σεξ! Σχεδόν πάντα ξέρουμε πως δε θα βγάλει πουθενά και τρώμε τα μούτρα μας όμως εκεί εμείς να επιμένουμε και να γυρνάμε στο παρελθόν!

Παρακάτω είναι 5 τρόποι με τους οποίους ίσως και να αντισταθείτε να κάνετε σεξ με τον πρώην σας. Ίσως σας φανούν χαζοί αλλά μία δοκιμή θα σας πείσει:

  1. Κατεβάστε ότι τραγούδι αναφέρει “μη γυρνάς στα παλιά”, για “λάθη του παρελθόντος” και προσοχή ΟΧΙ στα καψουροτράγουδα, τουλάχιστον για ένα μήνα!
  2. Ανοίξτε Instagram, περιοδικά, κάντε αφισοκόλληση, σαν να είστε μόλις 12 χρονών, φωτογραφίες του Ryan Gosling και του William Levy και πείτε στον εαυτό σας “υπάρχουν και καλύτεροι από τον πρώην μου”.
  3. Πηγαίνετε σε ινστιτούτο να φτιάξετε τα νύχια σας. Πάντα ο καλλωπισμός βοηθάει. Αφενός δε θα μπορείτε για τουλάχιστον ένα δίωρο να στείλετε μήνυμα και αφετέρου θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας!
  4. Συνήθως μας πιάνει η νοσταλγία τα βράδια, λίγο το σκοτάδι, λίγο η βαρεμάρα, λίγο η μοναξιά. Φροντίστε να βγείτε με φίλους, να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Αισθανθείτε ζωντανοί χωρίς να έχετε την ανάγκη κάποιου προσώπου.
  5. Κι αν όλα τα παραπάνω δεν πιάσουν τότε φτιάξτε μία λίστα με τους λόγους που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Δε μπορεί, κάτι θα υπάρξει που θα σας ξενερώσει κατευθείαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;