Μεγειά το '13

Λοιπόν, επειδή δεν είχα κάποια καλή ιδέα για άρθρο και παρά ταύτα έχω ακόμα ορεξούλες από το χθεσινό χανγκόβερ, αποφάσισα να σας γράψω τα δικά μου φετινά new year’s resolutions.

Δεν θα μακρυγορήσω -αν και το συνηθίζω- μα θα είμαι λακωνική και άμεση… (Το “λακωνική” το είπα με προφορά Αγρινίου, έτσι για το στυλ…)

Φέτος, θα προσπαθήσω:

1. να μάθω επιτέλους να μαγειρεύω… Όχι μόνο θα γίνω σαν τοφάλα, αλλά θα πεθάνω κι από τις αηδίες που τρώω… Πάει πια το παλιό καλό τζανκ φουντ που τρώγαμε στο δημοτικό και το γυμνάσιο πριν το σινεμά.

2. αν δεν καταφέρω σύντομα το #1, να βρω κάποιον να μου μαγειρεύει. Να ξέρει από ιταλική κουζίνα, από γαλλική, από ελληνική -φυσικά- κι αν μπορεί να είναι και ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης, να κάνει σερφ, να είναι μισός Ισπανός μισός Βραζιλιάνος και να κάνει και μασάζ.

3. να πείσω όσους έκοψαν το τσιγάρο να το ξαναρχίσουν και όλοι μαζί να καπνίζουμε μανιωδώς σα φουγάρα, να κοντράρουμε το νέφος και τα τζάκια και να τη σπάσουμε στους μη καπνιστές που μας ζαλίζουν τα …

4. να κάνω πιο συχνά μικροταξιδάκια τα σαββατοκύριακα. Έχω καταστραφεί με αυτό το παλιο-ίντερνετ του διαβόλου. Όλο κάθομαι μέσα και παίζω, βλέπω σειρές, κοιτάω ρούχα, διαβάζω μαλακίες, μιλάω στα τσατ κι αυτές τις αηδίες κι έχω να φύγω σ/κ ένας θεός ξέρει πόσο καιρό.

5. να βρω μία ακόμα ξένη γλώσσα να μάθω, π.χ. ιαπωνέζικα, που είναι και περίεργα και μετά να πάω Τόκυο για ψώνια.

6. να σταματήσω να κατεβάζω ό,τι χαζομαλακιούλα αππλικέισιο βγαίνει. Το κινητό πλέον έχει φτιάξει δικούς του φακέλους και υποφακέλους: “Άχρηστα και ηλίθια αππλικέισιονς” και “Ακόμα αχρηστότερα και πανηλίθια αππλικέισιονς”.

7. εδώ σταματάω, γιατί το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός και δεν τον ξεπερνάω ποτέ. Οπότε, εδώ θα τοποθετήσω και το πιο σπουδαίο μου ρεζολούσιο: να φτιάξω ένα κόμμα που να αποτελείται από ανθρώπους που σιχαίνονται τις ταμπέλες και δεν καταπιέζουν τις προσωπικότητές τους από έναν τίτλο, να μαζευτούμε όλοι μαζί να δείρουμε τους προηγούμενους, να τους πετάξουμε πίσσα και πούπουλα και μετά να παίζουμε τίτσου μέχρι τελικής πτώσεως.

Αυτά και την καλησπέρα μου γιατί μεσημέριασε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;