Σκληρή διαμάχη ΧΑ και ΚΚΕ για μία αφίσα! Παρέμβαση εισαγγελέα!

Αυτή είναι η αφίσα που έχει πυροδοτήσεις τα τελευταία 24ωρα μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ.

Δείτε τα γεγονότα, όπως περιγράφονται από τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο κομμάτων και οδήγησαν την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αυτεπάγγελτη παρέμβαση να ζητήσει να  να συλληφθούν ως δράστες της επίθεσης 2 μέλη της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για επίθεση που δέχθηκε λόγω της αφίσας:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση τραμπούκων της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε μέλη της ΚΝΕ έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά όπου καλούσαν τους μαθητές να συμμετέχουν στη σημερινή απεργία και στις συγκεντρώσεις. Η ομάδα των φασιστοειδών, με επικεφαλής γνωστά στελέχη μπράβους της Χρυσής Αυγής Διχταπανίδη και Παναγιωτίδη, αρχικά με βρισιές και απειλές επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να διώξουν τα μέλη της ΚΝΕ. Όταν διαπίστωσαν ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποτέλεσμα επιτέθηκαν με γροθιές και ρόπαλα.

Η συμμορία όμως της Χρυσής Αυγής πήρε την κατάλληλη απάντηση καθώς προς βοήθεια των μελών της ΚΝΕ έσπευσαν απεργοί εργάτες από το εργοστάσιο της ΑΓΝΟ. Οι απεργοί εργάτες κατάφεραν και πήραν από τους μπράβους της Χρυσής Αυγής τα ρόπαλα, δύο ξύλινα και ένα μηχανικό, παρότι αυτοί έβγαλαν μαχαίρια.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Είναι ένας ύπουλος αντικομμουνιστικός και τρομοκρατικός μηχανισμός που στηρίζεται από το σύστημα και χρησιμοποιείται ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα και στους νέους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους ενάντια στην ΕΕ και τους εκμεταλλευτές καπιταλιστές.

Η απάντηση που τους έδωσαν τα μέλη της ΚΝΕ και οι απεργοί εργάτες δείχνει το πώς ο λαός και η νεολαία μπορούν να απομονώσουν, να αποκαλύψουν και να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική και εγκληματική δράση των ναζιστικών. Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Είναι υπεύθυνη για το αν θα τιμωρηθούν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία, τα ονόματα ακόμα και τα αποτυπώματά τους στα ρόπαλα.

Με δελτίο τύπου η Χρυσή Αυγή δίνει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά:

Την Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις, η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με δύο νεαρούς συναγωνιστές μας, οι οποίοι τους ζήτησαν να μην κολλούν τέτοιου είδους θέματα έξω από το σχολείο διότι ο χώρος δεν ενδείκνυνται για πολιτικές δράσεις.

Η απάντηση των στελεχών της ΚΝΕ ήταν άμεση και ‘’δημοκρατική’’, επιτέθηκαν στους συναγωνιστές μας, με τα κοντάρια που κρατούσαν, ενώ στο χώρο προσήλθαν και άλλοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, διοργανώνοντας συλλαλητήριο οπερέτα για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία από τον ‘’φασισμό’’ στον Λαγκαδά.

Τα υπόλοιπα που αναφέρουν για μαχαίρια και πιστόλια σε σχετική ανακοίνωση τους ανήκουν στην ζωηρή φαντασία κάποιων θερμοκέφαλων που θέλουν να δείξουν για μια ακόμη φορά πως ‘’μάτωσαν’’ μαχόμενοι για τον πατέρα Στάλιν.

Παραθέτουμε την αφίσα αδιάψευστη απόδειξη του αγώνα που κάνουν τόσοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, όταν όλο τους το πρόβλημα στην παρούσα κατάρρευση της χώρας είναι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
30'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
28'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;