Projectyou | Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας e-Learning στις 18/10

Projectyou | Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας e-Learning στις 18/10

Μετά την πολύ επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου & 3ου Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα – με αιτήσεις που ξεπέρασαν τις 650! – του 2ου Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και των επιτυχημένων Εργαστηρίων Επιχειρηματικότητας e-learning και για Προχωρημένους η projectyou οργανώνει το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με στόχο να προσφέρει πρακτικές γνώσεις και βήμα προς βήμα καθοδήγηση σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους βιώσιμη επιχείρηση.

Πότε; 18.10.2012 από τις 18.00 έως και τις 21.00

Οι Οργανωτές αναγνωρίζοντας ότι:

ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μαστίζουν την Ελλάδα σήμερα είναι η ανεργία των νέων αποφοίτων, των απολυμένων στελεχών από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και των ελεύθερων επαγγελματιών που αναγκάζονται να ψάξουν νέες ευκαιρίες, και ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι εργαζόμενοι διαπαιδαγωγούνταν και κατευθύνονταν προς τη μισθωτή εργασία με αποτέλεσμα σήμερα να μη διαθέτουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να δραστηριοποιηθούν στην επιχειρηματικότητα, προσφέρουν το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας σε όσους θέλουν να καλύψουν τις παραπάνω ανάγκες.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Νέους που σχεδιάζουν τώρα την επαγγελματική τους δραστηριότητα
  • Στελέχη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που απώλεσαν την εργασία τους
  • Επαγγελματίες που θέλουν να αναπροσανατολίσουν τη δράση τους

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€.

Το κόστος συμμετοχής μπορεί να χρηματοδοτηθεί πλήρως από τον πόρο ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους εισηγητές και τις εγγραφές δείτε στην σχετική ιστοσελίδα της Projectyou.

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες, Μεταπτυχιακές Σπουδές και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάνε Like στην ειδική σελίδα του neolaia.gr στο Facebook:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;