Michael Schumacher | Πατάει φρένο και αποσύρεται

Ο Michael Schumacher, ίσως ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς Formula 1 όλων των εποχών εκδήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Εδώ και μία εβδομάδα έχει αντικατασταθεί στη Mercedes από τον Lewis Hamilton ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που αποσύρεται. Το είχε κάνει και το 2006 ωστόσο επέστρεψε. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν τον ενόχλησε που ενώ αποχώρησε αποφάσισε να πάει πίσω.

Ο Γερμανός πιλότος δήλωσε: “Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι είμαι ικανός να ανταγωνιστώ με τους καλύτερους πιλότους. Αυτό είναι και που με κάνει περήφανο και γι’ αυτό τον λόγο δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα. Αλλά σε κάποιο σημείο πρέπει να αποχαιρετήσεις και αυτό είναι κάτι που θα κάνω στο τέλος της σεζόν. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα δεν ήμουν σίγουρος αν θα είχα το κίνητρο και την ενέργεια που χρειάζονταν για να συνεχίσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω κάτι αν δεν το νιώθω 100%. Με τη σημερινή απόφαση νιώθω πως απελευθερώθηκα από αυτές τις αμφιβολίες. Δεν είναι φιλοδοξία μου απλώς να οδηγώ, αλλά να μάχομαι για τη νίκη και η απόλαυση της οδήγησης τρέφεται από την ανταγωνιστικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω την Mercedes για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όπως και τους υποστηρικτές μου όλα αυτά τα χρόνια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που στάθηκε στο πλευρό μου και μου έδωσε την ελευθερία να ζήσω τις πεποιθήσεις μου και μοιράζονταν την χαρά μου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;