Αντίο καλοκαίρι...

Κι όπως όλα τα ωραία(;) κάποια στιγμή τελειώνουν έτσι σήμερα λήγει και το καλοκαίρι του ’12. Μου φάνηκε ατέλειωτο, μακρύ, ζεστό και λιγάκι μελαγχολικό. Εντάξει σίγουρα κάνατε διακοπές, και ας κάνατε οικονομίες 3 μήνες πριν για να τα φέρετε βόλτα, ήπιατε μέχρι αηδίας, χορέψατε σε beach bars και την “πέσατε” σε όποια τουρίστρια βρήκατε μπροστά σας!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Μπορεί να σας φαίνεται λιγάκι μακρινό ωστόσο τον Ιούνιο κάναμε για δεύτερη φορά εκλογές, λίγες βδομάδες αργότερα οι πολιτικοί μας τα βρήκανε και σχηματίσανε κυβέρνηση και γράφτηκε το τέλος σε αυτό το παραμύθι «αυτοί καλά κι εμείς… όπως το πάρει κανείς».

Κι όσο εμείς τα πίναμε και χορεύαμε έξαλα με κάθε χαζοσουξέ του καλοκαιριού η ανεργία αυξήθηκε, οι μειώσεις μισθών συνεχίστηκαν, τόσο πολύ που σε λίγο θα παρέχουμε εργασία εθελοντικά τύπου και τα χαράτσια εξακολουθούν να μας χτυπάνε το κουδούνι μία φορά το τρίμηνο.

Και δε μας έφταναν τα δικά μας τα ντέρτια μας ήρθαν και από τα εξωτερικά. Ένας ντυμένος Joker  λέει μπούκαρε σε αίθουσα σινεμά κι άρχισε να πυροβολεί ανελέητα. Ο κόσμος έχει αποτρελαθεί… Δεν είναι στα καλά του! Μέσα σε όλα τα σοβαρά που συνέβησαν εφέτο το καλοκαίρι μαθαίνουμε ότι κεράτωσε η δεσποινίς-wanna be- βρυκόλακας, Kristen Steward τον Robert Pattinson, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι (βασικά τα πήρε μόνος του) και δεν έχει που να μείνει ο καημενούλης. Και κερατάς και δαρμένος από τη μοίρα!

Έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα και σίγουρα στον καθένα από εμάς πολύ περισσότερα που τον σημάδεψαν ίσως ή που πέρασαν αδιάφορα. Ας τα αφήσουμε όμως όλα πίσω έτσι κι αλλιώς θα τα πάρουν όλα τα πρωτοβρόχια (όταν με το καλό έρθουν αν και τα βλέπω να αργούν με τέτοιες θερμοκρασίες). Για όσους ξεκινάτε εξεταστική καλό κουράγιο, για όσους ψάχνετε για δουλειά κάτι περισσότερο από κουράγιο. Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο guys!

p.s. Α, κι έχει Πανσέληνο απόψε κι είν’ ωραία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;